Nieuw gratis festival voor jong en oud: (T)rotsoord!

Rotsoord bereikt nieuwe hoogten en daar heeft het niet eens de watertoren voor nodig. Het gloednieuwe, bontgekleurde en gratis festival voor de hele familie: (T)rotsoord vindt er dit voorjaar plaats! Het plein tussen camping Ganspoort en Klein Berlijn staat op zaterdag 21 april bomvol met kunstcaravans van de Tour d’Artistique.

Een uniek nieuw festival dat generaties verbindt door verwondering. Oude bezoekers zullen de met cassettebandjes versierde caravan herkennen, terwijl jongeren daar geen idee van hebben. De populairste caravan onder kinderen, de knuffelcaravan, is er ook. Kinderen raken niet uitgekeken en willen het liefst met alle knuffels tegelijk spelen.

kunstcaravans op festival trotsoord op rotsoord in utrecht

Wat is er allemaal te doen
In de caravans zullen workshops worden gehouden; creatiefschrijven met DUIC, theater, LP’s schilderen en bouwen met Knex. Verder treden er singer-songwriters en in de bioscoopcaravan draaien video’s van vroeger uit de wijk, afgewisseld met nieuwe interviews van DUIC.

LIVE in de Singer-Songwriters-caravans (zitsta&ligplaatsen zijn beperkt!)
14.00 uur Tim Kerssies
15.00 uur Pondertone
16.00 uur Terence Roelofsen
17.00 uur Lise Low

Daarnaast heeft Klein Berlijn een eigen muziekcaravan met Dj’s & Mmhdeband
14.00 – 16.00 u: DJ Scar_lett
16.00 – 17.00 u: Mmhdeband Missy and Mathew
17.00 -19.00 u: DJ ’t Witte Schaap

Festival Trotoord op rotsoord in utrecht

Praktische zaken
(T)rotsoord vindt plaats op zaterdag 21 april op het plein tussen camping Ganspoort en Klein Berlijn in Utrecht. Het festival is gratis, maar voor sommige workshops wordt een klein bedrag gerekend. Meer info vind je op de website Kunstcaravans.

Kunstcaravans op festival trotsoord in utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *