Nieuw: Festival Dichterbij in Dichterswijk!

Op zondag 3 juni kun je een nieuw festival vinden in Utrecht! In de Utrechtse wijk Dichterswijk kun je genieten van muziek, (straat) kunst, poëzie en foodtrucks. Dát is het nieuwste Utrechtse festival ‘Dichterbij’. De eerste editie van dit festival zal aan de Veilinghaven gehouden worden en toegang is voor iedereen gratis!

Festival dichterbij Dichterswijk Utrevht veilinghavenkade

Het festival vindt plaats rondom de Veilinghaven waar een speciaal festivalterrein ingericht wordt met diverse podia, horecapunten en veel verrassende plekken. ‘’Festival Dichterbij is een wandeling om de haven waar je als bezoeker op onverwachte momenten verrast gaat worden door bijzondere straatkunst, een gedicht, een overdonderende dansshow of intieme singer-songwriter. Het hoofdpodium in de Veilinghaven biedt ruimte aan grotere optredens”.

Het festival belooft een plek te worden waar alles samenkomt: een spannende mix van professionele podiumartiesten en lokale initiatieven. Leuk voor ouderen maar ook voor de kids! De hoofdprogrammering van Festival Dichterbij wordt binnenkort bekend gemaakt. Het festival vindt plaats op 3 juni 2018 van 14.00 tot 21.00 uur en is gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op de website van het festival.

Festival Dichterswijk Utrecht

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *