Muzikale kindervoorstelling Het schaap zonder jasje

Vocalgroup Be Sharp! speelt op zondag 22 april twee keer ‘ Het schaap zonder jasje’, in Theater Kikker in Utrecht. Een muzikale, grappige en ontroerende kindervoorstelling voor kinderen van 3-8 jaar, met een verteller en a capella close- harmony liedjes.

Schaap zonder Jasje van Be Sharp!

Het verhaal
Het schaap zonder jasje heeft in tegenstelling tot de andere schaapjes geen warme wollen vacht. Het voelt zich anders en wordt geplaagd. Het schaap trekt de wijde wereld in, op zoek naar een oplossing. Tijdens de zoektocht beleeft het schaap avonturen, redt levens en maakt vrienden. Wanneer het schaap weer thuis komt, blijken de andere schaapjes er inmiddels ook wat anders uit te zien…

Muziekvoorstelling Schaap zonder Jasje van Be Sharp!

Be Sharp!
Be Sharp! is een a cappella vocal group bestaande uit 14 ambitieuze zangers en zangeressen. Be Sharp! maakt al jaren producties voor de kleinere theaters. Dit gebeurt onder leiding van een professioneel team. Bij deze productie bestaat het team uit dirigent Jetse Bremer, originele muziek en tekst van Wouter Peters, de bewerking voor Be Sharp! door Leo Aussems (bekend van oa Koekeloere en Liedmachien) en de regie van Marijke Meems.

Praktische informatie
De voorstelling vindt op zondag 22 april plaats om 14.00 uur en 16.00 uur in Theater Kikker in Utrecht. Kaartjes zijn te reserveren via de website van Theater Kikker of de website van BeSharp!

Theater Kikker, Ganzenmarkt 14, Utrecht 

Muziekvoorstelling Schaap zonder Jasje van Be Sharp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *