Musical, theater of vloggen bij UCK in meivakantie

Wat te doen in de meivakantie? Bij het UCK hoeven kinderen zich niet te vervelen! Op dinsdag 1 mei en donderdag 3 mei is er weer een UCK in de vakantie op het Domplein en in de CultuurCampus. De deuren staan open voor de kleine vloggers en podiumbeesten tussen de 6 en 12 jaar. De keuze is reuze want er kan gekozen worden voor een workshop op het gebied van vloggen, theater & muziek of musical. Met hun groepje zijn ze de hele dag onder de pannen met de gekozen workshop en aan het einde van dag is er natuurlijk een kleine presentatie voor elkaar en de ouders. Ook voor de lunch wordt gezorgd. Om mee te doen hoeven de kinderen geen cursist te zijn bij het UCK. Iedereen is welkom! Tickets kosten €35 (incl. lunch) en zijn te bestellen via: ticketview.nl/shop/uck.

uck in de meivakantie uitje met kinderen kindvriendelijk utrecht

Theater & Muziek (6-12 jaar)
De kids gaan aan de slag met het toffe verhaal van Abeltje en de leuke muziek van Annie M.G. Schmidt. Wat als jij in de lift zat en overal naar toe kon vliegen – waar zou jij uitstappen?
Abeltje beleeft allerlei spannende avonturen. En samen met de liedjes en muziek van Annie M.G Schmidt wordt het een muzikale en theatrale dag!

Vloggen (8 t/m 12 jaar)
In een dag leer je met een smartphone en tablet filmen, presenteren, en je beeldmateriaal verwerken tot een spetterende vlog. Wie weet komt jouw vlog op de sociale media van het UCK.

Workshop: Vloggen of Theater & Muziek
Datum: dinsdag 1 mei 2018
Tijd: 09.00 – 14.00 uur
Locatie: UCK (Domplein 4, 3512 JC, Utrecht)
Prijs: €35 (incl. lunch)

Musical (6-12 jaar)
Tijdens musical gaan we gaan met z’n allen dansen, zingen en toneelspelen met aan het einde van de dag een spetterende eindshow voor de familie. Iedereen staat deze vakantiedag in de spotlight!

Workshop: Musical
Datum: dinsdag 1 mei 2018
Tijd: 09.00 – 14.00 uur
Locatie: CultuurCampus (Burchtpoort 5, 3452 MD Utrecht)
Prijs: €35 (incl. lunch)
Update 26 -04: Helaas is de workshops musical geannuleerd

Workshop: Musical
Datum: donderdag 3 mei 2018
Tijd: 09.00 – 14.00 uur
Locatie: Domplein 4
Prijs: €35 (incl. lunch)
Tickets voor de workshops in de meivakantie zijn te koop via www.ticketview.nl/shop/uck.

PS: Het UCK is ook te vinden op Hemelvaartsdag op het Bier en Appelsap Festival. Lekker creatief doen of dans mee tijdens een dansworkshop!

uck in de meivakantie uitje met kinderen kindvriendelijk utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *