Meneer Monster Mania in Het Huis Utrecht

Een van de bewoners van Het Huis Utrecht, jeugdtheatergezelschap Meneer Monster, bestaat 5 jaar en dat wordt groots gevierd!
Met de Meneer Monster Mania nemen de mannen van donderdag 13 tot en met zondag 16 december Het Huis Utrecht over. De uitgelezen kans om al hun knotsgekke en waanzinnige theatervoorstellingen (nog) een keer te zien!

Meneer Monster 5 jaar

Het overnemen van Het Huis Utrecht houdt ook in dat er een feestelijke aankleding met vlaggen en ballonnen is, zoals je op een verjaarsfeestje kan verwachten. Er is 10 minuten kinderdisco na elke voorstelling, er zijn limonadefonteinen, een marshmellowschietmachine en een glijbaan! Alles in knotsgekke en waanzinnige Meneer Monster style!

De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen
Een waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij.
Donderdag 13 december 19.30 – 20.45 uur
Leeftijd: 5 t/m 500 jaar.

De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen van Meneer Monster

De Rovers
Drie grimmige rovers in een donkere wereld proberen te ontsnappen uit de zwart witte wereld waarin ze verdwaald zijn geraakt.
Vrijdag 14 december: 16.00 – 16.50 uur & 19.00 – 19.50 uur
Leeftijd: niet geschikt voor onder de 3 jaar.

De Gruffalo
Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo!
Zaterdag 15 december:  12.00 – 12.45 uur & 15.30 – 16.15 uur
Leeftijd: 3 jaar en ouder

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft
Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren.
Zondag 16 december: 10.30 – 11.10 uur & 12.30 – 13.10 uur
Leeftijd: 2+

Meneer Monster met de Gruffalo

Praktische informatie
Het Huis Utrecht kan je vinden op de Boorstraat 107. Kaartjes zijn voor een volwassene € 12.- en voor kinderen € 10,- en zijn verkrijgbaar via de website van Het Huis Utrecht.

Over Het Huis Utrecht
Het Huis Utrecht is een cultuurhuis gelegen aan de rand van het stadscentrum van Utrecht. Het Huis Utrecht biedt in een sfeervol en gastvrij huis: ruimte aan (podium)kunstenaars, een café, inspirerende programma’s en een bruisende locatie voor werksessies en evenementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *