Loop mee met de lampionnenoptocht op Hoeve Ravenstein

Houden je kids ook zo van knutselen en lampionnenoptochten? Op zaterdag 11 november 2017 organiseert Hoeve Ravenstein de, inmiddels traditionele, Sint Maarten optocht over Landgoed Groeneveld.

lampionnenoptocht hoeve ravenstein in baarn

Wat is er te doen?
Vanaf 15.30 uur kun je voor €2,50 per kind, onder professionele begeleiding heerlijk knutselen en kleuren op het erf van de Hoeve. Natuurlijk kunnen volwassenen in die tijd genieten van een biologische versnapering en een drankje (o.a. glühwein en warme chocolademelk) in het verwarmde Boerderijlokaal en een bezoekje brengen aan de Boerderijwinkel. Om ongeveer 17.00 uur start de optocht over het Landgoed en door de koeienstal van de Hoeve. Na afloop van de optocht wordt het verhaal van Sint Maarten voorgelezen en krijgen jullie allemaal een (gezond) tussendoortje. Rond 18.00 uur is Sint Maarten op Hoeve Ravenstein afgelopen.

Ook wat eten? Lampionnenoptocht tijdens Sint Maarten op Hoeve Ravenstein
Wil je daarna nog even iets eten op Hoeve Ravenstein? Die avond worden er broodjes Ravensteinse hamburger of een kopje soep met stokbrood geserveerd. Je kunt dit aangeven onderaan het formulier waarop je je ook kunt aanmelden voor de optocht!

Meer informatie over Hoeve Ravenstein en de lampionnenoptocht vind je op www.hoeveravenstein.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *