Live filmpremière van Elvy’s Wereld bij Kinepolis & Winactie

Op vrijdag 21 september rolt Kinepolis Jaarbeurs de rode loper uit voor Elvy’s Wereld: So Ibiza en voor jou! Bij de Première Night: Elvy’s Wereld zit je op de eerste rang. Via een live-stream op groot scherm kan je gaan genieten van de officiële filmpremière in Amsterdam.
Een week later is het Kinepolis BFF weekend waar Bier en Appelsap 2 toegangskaartjes voor Elvy’s Wereld èn een meet & greet met een deel van de cast mag verloten op zondag 30 september. Lees dus gauw verder en win deze toffe prijs!

Elvy's wereld Kinepolis live filmpremière

Spetterende optredens
Vanuit een relaxte bioscoopstoel geniet je via de live-stream op groot scherm mee van de aankomst van de cast, interviews en spetterende optredens van een aantal castleden op het podium. De ultieme opwarmer voor de film die aansluitend start om 19.30 uur. Zeker zijn van een plekje bij deze unieke Première Night? Koop dan hier meteen je ticket(s)!

Kinepolis BFF Weekend
Op 30 september is je bezoek aan de film Elvy’s Wereld: So Ibiza extra bijzonder. Je ziet voorafgaand aan de film namelijk een superleuke videoboodschap van de cast, krijgt een handtekeningkaart, maakt kans op een leuke prijs en als je een leuke #elvyselfie hebt, maak je ook nog kans op een van de honderd Elvy-pakketten! En rond 16.10 uur zullen Kalvijn, Femke Meines en Buddy Vedder ook nog een bezoekje brengen aan Kinepolis Jaarbeurs!

Het verhaal
Elvy’s Wereld: So Ibiza is een zomerse komedie met onder anderen Jill Schirnhofer, Kalvijn, May Hollermann en Buddy Vedder. In de film zet Elvy alles op alles om op Ibiza de Future Fashion Award te winnen en daarbij ontmoet ze een hoop bijzondere mensen. Van wereldberoemde dj’s en gestreste Beachclub eigenaren, tot fashion-influencers en de dochter van een beroemd fashion-icoon, het wordt het avontuur van haar leven. Maar het loopt uiteindelijk wel heel anders dan ze zich had voorgesteld.

Elvy's Wereld Kinepolis jaarbeurs

Win een meet & greet met de cast van Elvy’s Wereld! 
Doe je mee met deze toffe winactie? Ga dan naar Bier en Appelsap op Facebook, like de pagina en laat bij de post over deze film een berichtje achter dat je mee wilt doen. Uit alle deelnemers loten we 1 winnaar die 2 toegangskaartjes voor de film wint en een speciale Meet & Greet met de cast van de film op zondagmiddag 30 september! Meedoen kan tot en met zondag 23 september. Daarna maken we de winnaar bekend, dus houd de Facebookpagina in de gaten!

Praktische informatie filmpremière
De filmpremière is live te zien in verschillende Kinepolis bioscopen in Nederland, waaronder ook de bioscoop aan het Jaarbeursplein. Op 21 september zal het zaalprogramma starten om 19.00 uur en de film begint om 19.30 uur. Je betaalt voor een kaartje de reguliere prijs.

Live film premiere levy's wereld Kinepolis jaarbeurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *