De leukste uitjes met Vaderdag

Nog inspiratie nodig voor vaderdag? Uiteraard is het ontbijtje op bed, een tekening of een knutsel het allermooiste cadeau! Maar er zijn ook leuke en stoere uitjes speciaal op vaderdag voor het hele gezin! We hebben er een paar voor je op een rij gezet!

Vaderdag: papa’s gratis naar Museum Speelklok
Tijdens Vaderdag, mogen alle papa’s die met hun zoon of dochter naar het museum komen gratis naar binnen! Verken samen het museum aan de hand van de Vaderdag rondleidingen die ieder uur plaatsvinden. Luister en geniet van de mooiste, vrolijkste en stoerste liedjes op de straatorgels en draaiorgels.

Waar: Museum Speelklok, Utrecht
Meer info: website Museum Speelklok

Vderdag bij Museum Speelklok in Utrecht

Lekker eten bij Kroast
Nodig jij je vader ook uit voor een heerlijk etentje bij KROAST op zondag 17 juni? Speciaal voor Vaderdag hebben ze een heerlijk chef’s menu samengesteld, deze bestaat onder andere uit een malse côte du boeuf van de Big Green Egg, smoked salmon, gegrilde groenten en nog veel meer lekkers! Mama’s en de kids zijn uiteraard ook van harte welkom!

Waar: Restaurant Kroast, Amersfoort
Meer info: website Kroast

Vaderdag: Build your own burger
Samen met je vader speuren én smullen op Vaderdag? Verwen hem (of trakteer je gezin) op een leuk en smakelijk dagje GeoFort… een spannend forteiland waar alles in het teken staat van kaarten en navigatie. Laat papa (en natuurlijk de rest van het gezin) als afsluiting van je bezoek aan de GeoExperience genieten van een heerlijke hamburger!

Waar: GeoFort, Herwijnen
Meer info: website GeoFort

geofort herwijnen 3D cafe terras lunch diner uitje met kinderen zomervakantie

Hutten bouwen en burgers eten
Bij buiten in de kuil zoeken ze de allerbeste huttenbouwers, ga dus samen met je vader naar buiten en je slaat de spijker op zijn kop. duik het bos in en bouw je mooiste hut. Stapels hout, zagen, hamers en spijkers worden geregeld… en als je dan met een big smile naar je eigen gemaakte hut staat te kijken heb je wel wat lekkers verdiend: een burger – black angus – vega – up to you – je moet ‘m wel even zelf bouwen met alle mogelijke toppings die er zijn bij de ‘build your own burgerbar’!

Waar: buiten in de kuil, Lage Vuursche
Meer info: Facebookpagina buiten in de kuil

buiten in de kuil lage vuursche drakensteyn paviljoen restaurant horeca boswandeling met kinderen kids kindvriendelijk

Vaderdagbeklimming
Beklim samen met je vader de Onze Lieve Vrouwetoren. De gids neemt je mee naar de top van de Onze Lieve Vrouwetoren, waar je een uniek uitzicht hebt over de binnenstad. Na afloop is er een koud biertje en een torencertificaat voor de vaders.

Waar: Onze Lieve Vrouwetoren, Amersfoort
Meer info: website Onze Lieve Vrouwetoren

Daddy’s Roast
Vaderdag, de dag dat de man des huizes even in het zonnetje gezet mag worden. Waarom dan bij De Rechtbank? Op Vaderdag organiseert De Rechtbank Daddy’s Roast. Compleet met grill specials en een exclusief Vaderdag Speciaalbiertje!

Waar: Restaurant de Rechtbank, Utrecht
Meer info: website de Rechtbank

rechtbank terras utrecht kindvriendelijk restaurant feestje zomer uit

Tappen & Grillen op Vaderdag
Goed bier en vlees bij Vroeg! Speciaal voor alle vaders: heerlijke vlees- en visgerechten, bij de lunch of diner. Deze gerechten worden bereid op de BBQ-smoker van Bommelbeef en voor de liefhebber aangevuld met een proeverij van drie verschillende streekbieren.

Waar: Restaurant Vroeg, Bunnik
Meer info: website Vroeg

Vaderdag op Pampus
Voor papa (en wie wil) zet Pampus zijn snelste boten in om over het water te racen. Zwemvest om en gesp je goed vast, want dit gaat harder dan een achtbaan! Ook stookt Pampus de barbecue lekker hoog op voor de perfecte, sappige Beer Can Chickens!

Waar: Forteiland Pampus, Amsterdam
Meer info: website Pampus

Fotocredits: Tony Perez

Pont van Het Landschap Vaderdagvaart
Geniet samen met je vader van een mooie boottocht. Zo kort voor de langste dag, waarop de Kromme Rijn in al haar schoonheid schittert, mag deze tocht niet ontbreken. Deze vaartocht duurt ca. 1,5 uur, je kan reserveren via de website.

Waar: Excursiecentrum Niënhof, Bunnik
Meer info: website Utrechts Landschap

Family Bootcamp Vaderdag
Ga op Vaderdag sportief van start met de hele familie! Op zondag 17 juni is er een Family Bootcamp bij de Haarrijnse Plas. Jouw vader, de vader van je kinderen, je schoonvader: iedereen is welkom. De rest van jouw familie mag gratis mee. De Family Bootcamp wordt door trainers Jasper en Tahnee gegeven om 9.00 uur (Low/Medium) en 10.00 uur (Power). Schrijf je snel in!

Waar: Haarrijne Strand, Utrecht
Meer info: Facebookevent The Bootcamp Club Utrecht

The Bootcamp Club Utrecht
Fotocredits: Facebookpagina The Bootcamp Club Utrecht

Tip: check voor je op pad gaat altijd de website of Facebookpagina van de betreffende organisatie voor openingstijden en eventuele wijzigingen of annuleringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *