De leukste plekken voor brunch of diner met kerst

Heb je al plannen gemaakt voor de kerst? Met kinderen is het een leuk idee om in plaats van een uitgebreid diner in de avond te kiezen voor een lunch of brunch buiten de deur. We hebben de leukste plekken waar je met kerst terecht kunt op een rij gezet. Wees er snel bij en reserveer een plekje!

Kerstbrunch bij De Landgoederij
De Landgoederij opent haar deuren op 1e Kerstdag voor een feestelijke kerstbrunch voor de hele familie. Aan de kinderen wordt tijdens de brunch natuurlijk ook gedacht. Er is namelijk een speciaal kinderkerstbuffet samengesteld. Als de kinderen uitgegeten zijn kunnen ze zich vermaken aan de knutseltafel of in de mini-bios, waar de leukste kerstfilms gedraaid zullen worden.

Meer info: website de Landgoederij

Kerstbrunch bij de landgoederen op eerste kerstdag

Kerstbrunch Klein Zwitserland
Met kerst is het extra gezellig om eens met zijn allen te gaan brunchen. Voor de kinderen is er een speciaal kinderbuffet met diverse snacks en frietjes. Uiteraard zal de echte kerstman ook een kijkje komen nemen. Goed te combineren met een wandeling in het tegenoverliggende bos in Driebergen.

Meer info: website Klein Zwitserland

Kerstbrunch of kerstdiner bij Anafora
Zowel op kerstavond als de beide kerstdagen serveert Anafora een kerstbrunch en/of kerstdiner. Voor de kids is er een speelruimte met kerstfilms, zijn er kleurplaten, kunnen ze knutselen én mogen ze bij mooi weer in de Bosspeeltuin spelen.

Meer info: website Anafora

KErst bij anafora in de meern

Brunchen bij Loft88
Dit jaar serveert Loft88 op 1e, 2e èn 3e kerstdag zowel een gezellig ontbijt als een feestelijke brunch. Voor de kinderen draait er dan een kerstfilm en kunnen er wafels worden versierd. Loft88 ligt tussen de Bilt en Utrecht.

Meer info: website Loft88

Kerstbrunch bij Vroeg
Op beide kerstdagen kan je gaan brunchen of dineren bij Vroeg. De kerstbrunch bestaat uit heerlijke gerechten uit eigen keuken en bakkerij gepresenteerd vanaf het buffet. Aansluitend serveren wij een uitgebreid nagerechtenbuffet. De kinderen mogen met behulp van onze bakkers hun eigen koekjes bakken.

Meer info: website Vroeg

restaurant vroeg kerst lunch brunch kindvriendelijk winter bunnik

Kerst bij Belle
Bistro Belle is met kerstavond, 1e en 2e kerstdag geopend voor een heerlijk kerstdiner met welkomstdrankje, amuse en een aantal gangen met kleine gerechtjes. Daarnaast kun je op 1e kerstdag genieten van een feestelijk kerstbrunch voor het hele gezin waarbij uiteraard ook aan de kinderen wordt gedacht! Voor de kinderen is er een kinderkerstbuffet en wordt er gezorgd voor feestelijke kerstkleurplaten!

Meer info: website Belle

Brunchen bij Oud London
Op beide kerstdagen is het mogelijk om heerlijk stijlvol te brunchen of te dineren bij Oud London. Voor de kinderen is er tijdens het brunchen een kids club waar ze onder andere kunnen kleuren, spelletjes doen en film kijken!

Meer info: website Oud London

Kerst oud londen zeist brunch diner

Lunchen of dineren bij Tafelberg in Blaricum
Tijdens de lunch en het diner wordt een vijf gangen kerstmenu geserveerd. Voor de grotere kinderen wordt hetzelfde menu geserveerd worden in kleinere porties. Voor de kinderen is er een kinderkerstmenu. Er mag gegrabbeld worden tussendoor en als afsluiting is er natuurlijk een lekker kinderdessert.

Meer info: website Tafelberg

Verantwoord dineren bij Instock
Met een kerstdiner voor jong en oud bij Instock geniet je niet alleen van een culinaire avond met je vrienden en familie, maar draag je ook bij aan een mooiere wereld. Voedselverspilling heeft namelijk een gigantische impact op het milieu en door bij Instock te eten, ga jij dit tegen. Als dat geen fijne kerstmis(sie) is!

Meer info: website Instock

Down Under: Sfeervolle kerstbrunch op 1e kerstdag
De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. Geniet deze kerst met familie en/of vrienden van het heerlijke brunchbuffet of een feestelijk kerstdiner.

Meer info: website Down Under

brunchen of dineren met kerst bij Down Under

Kerstlunch bij Balijepark
Een sfeervolle ambiance en zalige culinaire verrassingen. Op 25 en 26 december kun je bij Balijepark in de Meern aanschuiven voor een smaakvolle kerstlunch. Gezellig met familie of vrienden je culinair laten verrassen door de meest feestelijke gerechten.

Meer info: website Balijepark

Brunchbuffet bij Bruis
Juist met Kerst ongestoord genieten van heerlijke gerechten, goede wijn en een ontspannen sfeer, terwijl de kids ongestoord (en met kinderoppas) genieten in de speeltuin, de ontdekhoeken of de funfloor. Reserveer snel je Kerstbrunch of Kerstdiner, want vol=vol!

Meer info: website Bruis

Brunchen op Boerderij de Boerinn
De beide kerstdagen zijn al volgeboekt maar je kunt ook op zondag 23 of maandag 24 gezellig komen brunchen. Tafels vol met lekkers en lichtjes, kerstbomen en natuurlijk vrienden en familie om je heen. De boerenomgeving zorgt voor een gezellige en ongedwongen sfeer. Zeker voor de kinderen zal de levende kerststal met echte dieren, Kerst tot een onvergetelijke belevenis maken.

Meer info: website de Boerinn

kerst bij de boerinn in kamerik

Kerstbrunch in het Centraal Ketelhuis
Ga op eerste of tweede kerstdag brunchen in het Centraal Ketelhuis. Gezellig aan de grote tafel met de hele familie! Speciaal voor de feestdagen hebben ze een heerlijk drie-gangen bruncharrangement samengesteld.

Meer info: website Centraal Ketelhuis

Lunchen in Dierenpark Amersfoort
Beleef een unieke kerst tussen de dieren! Kom op eerste of tweede kerstdag met de hele familie naar DierenPark Amersfoort voor een heerlijke brunch of late kerstlunch. Naast al het lekkers is er ook genoeg te doen. Er is speciaal kerstentertainment aanwezig, voor de kinderen zijn er kleurtjes en kleurplaten en natuurlijk komt Jellow langs.

Meer info: website Dierenpark Amersfoort

dierenpark amersfoort warme winteravonden

Brunchen bij STAN&Co in Zeist
STAN&Co in Zeist is eerste en tweede kerstdag open voor een uitgebreide kerstbrunch of kerstdiner. De kinderen eten mee van het buffet, maar tijdens het eten kunnen zij ook zelf koekjes maken en bakken. En als klap op de vuurpijl mogen alle kids zelf hun eigen dessert samen stellen.

Meer info: website Stan&Co

Ontbijten of lunchen bij de Rechtbank
Op eerste kerstdag ben je welkom voor een speciaal kerstontbijt. Ga je liever op tweede kerstdag? Dan zijn ze de hele dag open en ben je van harte welkom van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat voor een goede kop koffie, een lekkere lunch of een zorgeloos (tweede) kerstdiner.

Meer info: website de Rechtbank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *