De leukste Kinderkledingmarkt in de Bilt

Vind je ook dat je kinderen zo hard groeien? Je blijft maar kleding kopen! Daarom des te leuker en vooral voordeliger om voor tweedehands kleding te kiezen. Ga daarom naar de Kinderkledingmarkt in de Bilt waar je de mooiste aanwinsten vindt voor kleine prijsjes!

Kinderkledingmarkt in de Bilt

Op zaterdag 24 maart vindt de Kinderkledingmarkt bij Landwinkel De Hooierij plaats. Een gezellige markt met kraampjes strekt zich uit over het erf van de boerderij. Er is vooral veel kinderkleding van maat 50 t/m 176 te koop maar je vind er ook schoenen, kinderartikelen en speelgoed. Maar ook de boerderijwinkel met streekgebonden producten is de hele dag open, dus dat is nog een goede reden om een kijkje te komen nemen.

De Kinderkledingmarkt is een samenwerking tussen Landwinkel de Hooierij, Gewoon Pisa en Stippel Kinderwinkel, allemaal bedrijven uit de Bilt. In het voor- en najaar organiseren zij twee keer per jaar deze goed bezochte markt. Elke keer weer staan de mensen al te wachten voor de ingang om om 10 uur als eerste rond te kunnen komen struinen!

Kinderkledingmarkt de Bilt

Praktische informatie
De markt vindt plaats op zaterdag 24 maart van 10.00 tot 13.00 uur. De toegang is gratis, evenals het parkeren. Er wordt geadviseerd om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Eventuele auto’s kun je parkeren aan de overkant van de boerderij bij Tuincentrum Ranzijn. Kijk voor meer informatie op de website en het Facebookevenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *