Leuke films in de vakantie bij ’t Hoogt & winactie

Deze voorjaarsvakantie draaien er dagelijks leuke jeugdfilms in Filmtheater ’t Hoogt en kan je animatiefilmpjes maken in het Animatielab. Daarbij mag Bier en Appelsap mag 2 x 2 kaartjes weggeven voor de film Paddington 2 op zaterdag 24 februari. Lees dus gauw verder!

Paddington film in Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht

Paddington 2 (6+)
Hij heeft een mooi pop-up boek van Londen op het oog, maar dat wordt gestolen door ene Phoenix Buchanan. Paddington krijgt de schuld en hij belandt in de gevangenis. Terwijl de familie Brown er alles aan doet om Paddingtons onschuld te bewijzen en hem vrij te krijgen, moet Paddington samen met zijn medegevangenen een plan bedenken om Phoenix te ontmaskeren en het verjaardagscadeau voor tante Lucy terug te vinden.

De Hazenschool (6+)
Hazenjongen Max heeft ’n vurige wens: lid worden van de coolste jeugdbende van de stad. Met capriolen in een modelvliegtuig probeert hij indruk te maken op de bendeleden maar het vliegtuigje stort neer op een merkwaardige plek in het bos. Hij is geland bij de Hazenschool, waar hazen tot Paashazen worden opgeleid. En dat terwijl Max altijd gedacht heeft dat De Hazenschool alleen in sprookjes bestaat.

Film de Hazenschool

Bob de Bouwer: Mega Machines (3+)
Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wil Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is… en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!

Films voor de oudere kinderen
Voor de oudere kinderen zijn er ook mooie films uitgekozen. Ze kunnen naar de indrukwekkende films Doof kind (10+), De Wilde Stad (8+), Kedi (8+)  en Jane (12+)

Animatielabs
Of word filmmaker voor een dag! Ga op donderdag 1 maart naar het Animatielab en maak je eigen animatiefilm op de IPad onder begeleiding van een animatiedocent. Na afloop ontvang je je eigen film in je mailbox.

Winactie
Wil jij met z’n tweetjes naar de film Paddington 2 op zaterdag 24 februari in Filmtheater ’t Hoogt in Utrecht? Bier en Appelsap mag 2 x 2 kaartjes verloten! Ga naar Bier en Appelsap Utrecht op Facebook en laat een berichtje achter bij de post over Filmtheater ’t Hoogt. Meedoen kan t/m zaterdag 17 februari 2018 en uit alle deelnemers loten we 2 winnaars.

Meer informatie en het volledige filmprogramma vind je op de website van Filmtheater ’t Hoogt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *