Leuke zomeractiviteiten op Hoeve Ravenstein

Tijdens de zomervakantie is er voor jong en oud van alles te beleven op Hoeve Ravenstein in Baarn. We hebben een paar leuke activiteiten voor je op een rij gezet!

Bloemen plukken
In het seizoen bloeit de moestuin vol verse groentes, kruiden en bloemen. Het is dan mogelijk om een veldboeket bloemen te plukken. Voor de boerderijwinkel vind je een mandje en schaar waarmee je in de tuin naar hartenlust de bloemen kunt bewonderen, ruiken en plukken. In de boerderijwinkel kun je je boeket afrekenen.

Bloemen plukken bij Hoeve Ravenstein in Baarn

Genieten op het boerderijterras
Hoeve Ravenstein beschikt over een boerderijterras. Hier kun je even bijkomen tijdens je fiets of wandeltocht. Op het terras serveren zij biologische vruchtensappen, lekkere koffie, belegde broodjes en dagelijks vers biologisch gebak. Het terras is vanaf dinsdag tot en met zaterdag geopend tussen 10.00 – 17.00 uur. In de winter is het mogelijk om in het boerderijlokaal te genieten van deze lekkernijen

Bij de koeien en andere dieren kijken
Je bent op Hoeve Ravenstein van harte welkom om de runderen en andere dieren te gaan bekijken. In de winter vind je de runderen in de warme veestalling. In de zomer maanden grazen zij op het landgoed rondom de boerderij. Ook vind je op de boerderij ezel Charlotte, kippen, vogels, geitjes en meer boerderijdieren.

Boerderij Speurtocht (gratis)
Met deze leerzame speurtocht kom je langs alle bijzondere plekken van de boerderij en je leert meer over de dieren en het boerenleven.

www.hoeveravenstein.nl, Ravensteinselaan 3, Baarn

DE geiten bij hoeve ravenstein in baarn

Hoeve Ravenstein in Baarn

Tip: Hoeve Ravenstein ligt op loopafstand van Kasteel Groeneveld. Heel leuk dus om lekker door het bos te wandelen en ook een bezoek te brengen aan het mooie kasteel, de moestuin en de ijskelder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *