KukeleCarnaval vier je op Boerderij de Boerinn

Op donderdag 28 februari en vrijdag 1 maart vier je Carnaval op Boerderij De Boerinn in Kamerik (provincie Utrecht)! Van 10.00 – 17:00 uur kunnen BSO’s en ouders met kinderen in hun feestelijkste carnavalskleding langskomen. Er zijn allerlei spellen en activiteiten voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. De groep wordt verdeeld in twee leeftijdscategorieën zodat er voor ieder wat wils is. De ouders kunnen lunchen of koffie drinken in het Zomerhuis. Vergeet niet om verkleed te komen, want er vallen prijzen te verdienen!

KukeluCarnaval op Boerderij de Boerinn uitje voor kinderen verkleedfeestje

Poppenkast (3-6 jaar)
Voor de jongste groep wordt er een Poppenkast georganiseerd. Ga samen met Tijger op avontuur en spring en dans lekker mee. De show duurt een uur. Daarna kunnen de kids hun eigen Carnavalsmasker knutselen of versieren. Er liggen verschillende dierenmaskers klaar en de eigen knutsels mag je uiteraard mee naar huis nemen. Ook loopt er een waarzegger rond en staan er spellen klaar in de Koeienstal. Er zijn twee shows per dag: de eerste begint om 10.30 uur en de tweede begint om 14.00 uur.

KukeluCarnaval op Boerderij de Boerinn uitje voor kinderen verkleedfeestje
Levend Dieren Stratego (7-12 jaar)
De oudste groep kan levend Dieren Stratego spelen. Over het terrein van de boerderij wordt een speelveld klaargezet. Samen met een begeleider worden er teams gemaakt en wordt het spel uitgelegd. Wie heeft er als eerst de vlag van de tegenpartij in handen? Goed samenwerken en slim spelen! Het spel duurt een uur. Het eerste spel begint om 10.30 uur en het tweede om 14.00 uur. Ook voor de oudere kinderen zijn er spellen in de koeienstal.

Over KukeluCarnaval
Alleen voor kinderen hoeft er een kaartje gekocht te worden. Een kaartje kost €6. De spellen en shows zijn voor kinderen van 3 t/m 12 jaar, maar kinderen onder de 3 jaar zijn ook welkom. De kinderen krijgen bij aankomst een glas limonade en een versierde muffin. Ouders kunnen lekker gaan zitten in het Zomerhuis, maar mogen ook mee met de activiteit. Tip: kom in je allermooiste kostuum, want iedere activiteiten-ronde wordt er een winnaar gekozen van verkleedwedstrijd! Tickets en meer informatie over het KukeluCarnaval op Boerderij de Boerinn kun je vinden op de website. Veel Carnavalsplezier!

KukeluCarnaval op Boerderij de Boerinn uitje voor kinderen verkleedfeestje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *