Kraamfeest op Hoeve Ravenstein

De afgelopen weken heeft er een geboortegolf plaatsgevonden bij Hoeve Ravenstein. In totaal zijn er maar liefst acht kalfjes geboren en drie geitjes. Om dit te vieren is de boerderij op zondag 6 augustus a.s. extra geopend en organiseert de familie Tupker een Kraamfeest.

De Boerderijwinkel, de stallen, het erf en het Boerderijterras zijn dan geopend van 10.00 tot 16.00 uur en natuurlijk zijn er gratis beschuitjes met muisjes!

hoeve ravenstein baarn boerderij food dieren kindvriendelijk

Extra openstelling en activiteiten
Tijdens het kraamfeest is de gehele Hoeve extra geopend. De jonge kalfjes zijn samen met hun moeder in de potstal en in het weiland tegenover de Hoeve te vinden. De jonge geitjes zijn te vinden bij hun moeder in het hok naast de groente- en bloemenpluktuin.

Ook de Boerderijwinkel (biologische supermarkt) en het Boerderijterras zijn open! Verschillende producenten en telers laten vanuit een kraam op het erf hun producten aan de bezoekers proeven en vertellen graag meer over de herkomst hiervan. Zo is Jan Prins de mandenvlechter aanwezig, kunt u genieten van verschillende (boeren)kazen en delicatessen en zijn zowel de Gooimeer Brouwerij als de Baarnsche Brouwerij aanwezig.

Natuurlijk kunnen kinderen de gratis speurtocht over het erf doen, kun je zelf genieten van biologische lekkernijen of biologisch ijs op het Boerderijterras en is de Boerderijwinkel geopend om nog wat boodschappen te doen of gewoon iets lekkers te kopen. De boer en boerin zijn beschikbaar om alle vragen over het jongvee en de boerderij te beantwoorden.

hoeve ravenstein kraamfeest baarn kinderen kindvriendelijk kinderen uitje zomervakantie

Extra zondagsopeningen
Op het verzoek van vele bezoekers van Hoeve Ravenstein heeft de familie Tupker besloten hun prachtige Hoeve regelmatiger op zondagen te openen.
Dit jaar Boerderijwinkel Hoeve Ravenstein met al haar activiteiten extra geopend op: zondag 6 augustus, 10 september (Oogstfeest), 1 oktober, 5 november, 17 december (Trots markt), 24 en 31 december zijn de Boerderijwinkel en het Boerderijterras dan ook geopend. Bezoekers kunnen dan boodschappen doen, van iets lekkers genieten op het Boerderijterras en natuurlijk rondwandelen over het erf en door de koeienstal. Elke zondag is ook een aantal leveranciers aanwezig om bezoekers te laten proeven van diverse specialiteiten.

Natuurlijk blijft Hoeve Ravenstein tijdens de reguliere openingstijden dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10.00 tot 17.00 uur geopend! Voor meer informatie zie www.hoeveravenstein.nl

Nog niet zo heel lang geleden bezocht Laura met haar kids Hoeve Ravenstein, wil je zien wat zij er van vond? Bekijk dan dit artikel.

Hoeve Ravenstein Baarn kindvriendelijk food dieren boerderij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *