Knus winters dagje Utrecht afsluiten op het Fonteyn Winterfestival & Winactie

Aan alle liefhebbers van wijn, spijs, livemuziek en winterse gezelligheid: het Fonteyn Winterfestival
komt er weer aan! Van 14 t/m 16 december is het Janskerkhof  in Utrecht een winters wonderland met wijnen van over de hele wereld, proeverijen, lekkere hapjes, swingende bandjes en een zondagmiddag voor de kids. Bier en Appelsap mag ook een proeverij voor 2 personen weggeven, lees dus snel verder om deze winterse prijs te winnen!

Fonteyn Winterfestival op het Janskerkhof in Utrecht
fotograaf: Paul van Dorsten

Om vast in de kerststemming te komen staat het Janskerkhof dit hele weekend bomvol met fantastische wijnen, de lekkerste gerechten, vuurkorven en kerstbomen. Ook valt er van alles over wijn te leren tijdens één van de thematische proeverijen. Om zeker te zijn van je plekje bij een proeverij kan je vooraf kaartjes bestellen via de website.

Op zondag is er een tof kinderprogramma waar de kleintjes worden geschminkt en hun innerlijke artiest ontdekken tijdens de circusschool. Wanneer ouders deze zondag een glas huren, krijgen de kids een gratis appelsapje! Natuurlijk staan er ook toffe bandjes en singer-songwriters op het programma. Dus ga jij dansend de kerstboom rond of liever intiem om de vuurkorf met een lekker glaasje glühwein? Bij Fonteyn kan het allemaal! Dit jaar is het Fonteyn Winterfestival onderdeel van Knus Utrecht en vormt de perfecte afsluiting van een knus winters dagje Utrecht!

Fonteyn Winterfestival op het Janskerkhof in Utrecht
fotograaf: Paul van Dorsten

Win een proeverij!
Ga naar Bier en Appelsap op Facebook, like de pagina en laat bij de post over het Fonteyn Winterfestival een berichtje achter met wie jij een Fonteyn Proeverij zou willen doen. Uit de deelnemers loten we één winnaar die deze prijs voor twee wint. Meedoen kan t/m zondag 9 december. Daarna maken we de winnaar bekend, dus houd de Facebookpagina goed in de gaten!

Praktische info
Het winterfestival is op de volgende dagen en tijden geopend:
Vrijdag 14 december – van 16:00 tot 01:00 uur
Zaterdag 15 december – van 14:00 tot 01:00 uur
Zondag 16 december – van 12:00 tot 21:00 uur

Meer informatie over het festival is te vinden op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *