Klassieke muziek en lekker eten bij Out of the Blue

Ben je nieuwsgierig naar klassieke muziek, maar komt het er niet van om naar een concert te gaan? Op donderdag 17 mei vindt een nieuwe editie plaats van Out of the Blue. Ga een avondje op stap zonder de kids en geniet van klassieke muziek met voorafgaand een heerlijk driegangendiner!

out of the blue Tivoli

Hoe ziet de avond eruit?
Deze keer staat Out of the Blue in het teken van Frankrijk. Voorafgaand aan het concert kun je aanschuiven voor een goede Franse maaltijd en een lekker wijntje, geserveerd aan lange tafels rondom de Grote Zaal. Daarna spelen het Radio Filharmonisch Orkest – een van de beste symfonieorkesten van Nederland – en het Groot Omroepkoor werken van de Franse componisten Debussy en Ravel – voorzien van context, verhaal en drama. Maar ook onvervalste Franse klassiekers als Une belle histoire en Je t’aime moi non plus komen voorbij. Gastheer Thomas van Luyn vertelt je het verhaal achter de muziek – zo hoor je net wat meer. Maak je geen zorgen over de dresscode, die is er niet. Na afloop van het concert kun je nog even napraten onder het genot van een borrel.

Out of the Blue TivoliVredenburg

Programma
19.30 uur – aanvang diner (deuren open: 18.45 uur)
21.00 uur – aanvang concert (deuren open: 20.15 uur)
22.00 uur – borrel

Praktische informatie
Out of the Blue wordt op donderdag 17 mei georganiseerd in TivoliVredenburg. Je kunt genieten van de complete avond inclusief driegangendiner, maar als je liever alleen naar het concert gaat kun je er ook voor kiezen om vlak voor 21.00 uur aan te schuiven en plaats te nemen in de zaal. Tickets kun je bestellen op de website van Tivoli of op de website van Out of the Blue.

Foto’s zijn gemaakt door Juri Hiensch. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *