Kikker en de Vallende Ster in Stadstheater de Kom (+winactie!)

We hebben een leuke theatertip voor je! Theater Terra, bekend van Welterusten Kleine Beer en Raad eens hoeveel ik van je hou, brengt de wereld van Kikker tot leven in een nieuwe familiemusical, naar de boeken van Max Velthuijs. Op zondag 30 september om 14:00 uur komen Kikker en zijn vriendjes naar Stadstheater De Kom in Nieuwegein en kun je deze musical voor iedereen vanaf 4 jaar bekijken. En we mogen ook nog eens 4 kaarten weggeven, doe mee!

theater terra kikker en de vallende ster

Waar gaat de voorstelling over:
Op een mooie avond zitten Kikker en zijn vriendjes te kijken naar de sterrenhemel. “Als je een vallende ster ziet, mag je een wens doen!” zegt Haas. Dan schiet er ineens een prachtige gele ster pijlsnel door de lucht. De vriendjes van Kikker hebben de vallende ster gezien en doen een wens. Maar na een tijdje zijn de wensen nog niet uitgekomen… Kom je naar het theater om Kikker te helpen alle wensen van zijn vriendjes in vervulling te laten gaan?

Na de voorstelling mogen alle kinderen in de foyer van het theater hun eigen wens op een ster schrijven en in de wensboom van Kikker hangen. Daarna mag iedereen met Kikker op de foto!

theater terra kikker en de vallende ster

Over Theater Terra
Theater Terra maakt al 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in heel Nederland en Vlaanderen. Daarnaast spelen voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld, onder andere in de Verenigde Staten (inclusief Broadway), Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australi√ę. Bekende voorstellingen van Theater Terra zijn Kikker, Koning van Katoren, Dribbel, Raad eens hoeveel ik van je hou en De Kleine Zeemeermin. Dit seizoen zijn de Theater Terra-voorstellingen Aladdin en Kikker en de Vallende Ster te zien.

Winactie
Bier en Appelsap mag 4 kaarten weggeven voor Kikker en de Vallende Ster. Kun jij op 30 september en maak je graag kans op deze kaarten? Ga dan naar Bier en Appelsap op Facebook en laat bij de post over deze voorstelling een reactie achter waarom jij moet winnen. Uit alle deelnemers loten we 1 winnaar. Meedoen kan t/m woensdag 26 september. Via Facebook maken we daarna de winnaar bekend, dus houd het in de gaten!

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op de website van  Stadstheater de Kom in Nieuwegein.

theater terra kikker en de vallende ster

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *