Kidsweekend Kinepolis en de helden van Steenstad

Beleef tijdens het Kids Weekend op zaterdag 9 en zondag 10 februari de nieuwe avonturen van de helden van Steenstad! Niet alleen zie je De Lego Film 2, maar ook is er in de bioscoop Kinepolis van alles te doen. Er zijn allerlei activiteiten voor kinderen, zodat ze lekker kunnen kleuren en knutselen.

Kidsweekend Kinepolis Jaarbeurs Utrecht Lego Film kinderen
De Lego® Film 2 herenigt de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: Lego Duplo®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het Lego®-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.

Over Kidsweekend
Het Kidsweekend start telkens 1 uur voor aanvang van de film en duurt tot 17.00 uur. Op de website zijn de verschillende filmtijden te zien per locatie en kun je alvast kaartjes kopen. Je kunt ervoor kiezen de film in 2D of 3D te bekijken. In de Kinepolis Jaarbeurs Utrecht draaien de films om de volgende tijden:

Zaterdag 9 & zondag 10 februari
2D – 11.30 uur & 14.30 uur
3D – 13.00 uur & 16.00 uur

De Lego film 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *