Kids Weekend: Coco in Kinepolis Jaarbeurs

Ga 2 of 3 december naar het Kids Weekend in Kinepolis Jaarbeurs om de allernieuwste Disney • Pixar film Coco te bekijken! Niet alleen zie je de animatiefilm Coco, maar er is in de bioscoop ook van alles te doen. Bij binnenkomst ontvang je een welkomstlimonade. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor kinderen, zodat ze (onder meer) lekker kunnen kleuren en knutselen. Alles in Coco-stijl natuurlijk! Ook krijgt elk kindje een kleine verrassing (op=op).

coco kids weekend in kinepolis jaarbeurs in utrecht

Het verhaal
Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in het prachtige en kleurrijke Dodenrijk. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken.

coco kidsweekend bij kinepolis jaarbeurs in utrecht

Olaf’s Frozen Adventure
Voor alle Frozen-fans is er een extra reden om Coco niet te missen. In het voorprogramma van Coco zie je namelijk de exclusieve Disney Feestdagen Special: Olaf’s Frozen Adventure! In deze gloednieuwe korte Frozen-film van 21 minuten gaan Olaf en Sven op zoek naar de beste kersttradities om de Kerst van Anna en Elsa te redden.

Algemene info
Voor het Kids Weekend gelden de reguliere ticketprijzen. Tijdens het Kids Weekend kan je naar de Nederlandstalige versie van Coco, in 3D en 2D.

www.kinepolis.nl, Jaarbeursboulevard 300, Utrecht

coc kidsweekend bij kinepolis jaareurs utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *