Kerstdiner bij GeoFort voor het hele gezin

Update: helaas is het kerstdiner geannuleerd.

Op tweede kerstdag kun je bij GeoFort genieten van een heerlijk kerstdiner. De creatieve chefkok Ricky bereidt voor volwassenen én kinderen een heerlijk driegangenmenu! Voor het gehele diner betaal je 42,50 euro per persoon en voor kinderen (t/m 12 jaar) 25,- euro per persoon, inclusief alle drankjes en huiswijnen. Je kunt natuurlijk van te voren een bezoekje brengen aan GeoFort, je krijgt hierop 50% korting als je een tafel gereserveerd hebt!

Kerstdiner bij GeoFort

Kerst wordt overal anders gevierd: In India hangen ze ballen in de bananenbomen; In Oekraïne versieren ze de dennenbomen met spinnenweb; In Zwitserland is het Klausjagen waarbij men met een zweep achter de kerstman aanrent; In Oostenrijk hebben ze de Krampus, zoals onze Piet, die de stoute kinderen in een zak doet; In IJsland de Yule Lads, een team van kleine kerstmannetjes die daags voor de kerst de kleine schoentjes vullen; “Kurisumasu ni wa kentakkii!” zeggen de Japanners die vast houden aan de traditie om massaal met kerst kalkoen te eten bij de Kentucky Fried Chicken (KFC). 

Het menu
Op het menu voor tweede kerstdag bij GeoFort staan verschillende lekkere gerechten. Je hebt bij het voor- en hoofdgerecht de keuze uit twee gerechten. Denk aan heerlijke carpaccio, mosterdsoep, maar ook lekkere vegetarische gerechtjes. Als dessert kan iedereen zijn eigen ijstaart zo mooi (en lekker) mogelijk versieren!

Kerstdiner winter bij GeoFort

GeoFort
Op het forteiland GeoFort staat alles in het teken van kaarten en navigatie. Leer, experimenteer en ga aan de slag met oude geo-technieken. Raak gedesoriënteerd in een donkere ondergrondse gang. Word uitgedaagd in het doolhof en raak gefascineerd door kaartschaal en projecties in de Kazerne. Je gaat miljoenen jaren terug in de tijd door aan de 4D globe te draaien en met Powers of Ten zoom je van het kleinste deel in je lichaam uit tot aan het verste plekje in het heelal. Kortom, een spannende, toffe ervaring voor het hele gezin!

Kerstvakantie
Geofort is ook tijdens de kerstvakantie gewoon open. Op 24, 25 en 31 december is het eiland gesloten, maar vanaf 2 januari kun je GeoFort weer bezoeken. Op tweede Kerstdag kun je met 50% korting het eiland op, als je een tafel gereserveerd hebt voor het kerstdiner. Met een Museumjaarkaart is toegang altijd gratis. Meer informatie kun je vinden op www.geofort.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *