Kerst vieren bij boerderij de Boerinn

Houden jouw kids er ook van om tijdens de kerstvakantie actief bezig te zijn? Bezoek dan op vrijdag 28 of zaterdag 29 december de winterboerderij bij de Boerinn! De boerderij is dan namelijk omgetoverd tot een heuse Winterboerderij, met allerlei leuke binnen- en buitenactiviteiten.

leuke activiteiten op boerderij de boerinn in Kamerik tijdens de kerstvakantie

Wat is er te doen?
De kinderen kunnen boogschieten, skelteren, knutselen, of zelf marshmallows roosteren boven het kampvuur. Ook is er een reuze sjoelbak en kun je je laten schminken. Daarnaast kan er een kijkje worden genomen bij de dieren. Op de boerderij vind je onder andere minivarkens, een ezel, geitjes, schapen en natuurlijk konijntjes om mee te knuffelen. Tenslotte kun je ook nog meedoen aan de kleurwedstrijd!

Om even bij te komen, kun je in het restaurant genieten van allerlei lekkers. Van soep en broodjes knakworst tot boerenmuffins en warme chocolademelk met slagroom.

Waar: Boerderij de Boerinn op Mijzijde 6, Kamerik
Wanneer: Vrijdag 28 & zaterdag 29 december van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: €5 p.p. en kinderen t/m 1 jaar zijn gratis
Extra info: website van de Boerinn

leuke activiteiten op boerderij de boerinn in Kamerik tijdens de kerstvakantie

Kerst op boerderij de boerinn leuke activiteiten tijdens de winterboerderij in de kerstvakantie

Kerst bij de Boerinn
Met kerst kun je dit jaar ook bij de Boerinn terecht voor een gezellige brunch of een feestelijk diner. Tafels vol met lekkers en lichtjes, kerstbomen en natuurlijk vrienden en familie om je heen. De boerenomgeving zorgt voor een gezellige en ongedwongen sfeer. Zeker voor de kinderen zal de levende kerststal met echte dieren, Kerst tot een onvergetelijke belevenis maken. 

Kerst op boerderij de boerinn leuke activiteiten tijdens de winterboerderij in de kerstvakantie kerstbrunch of diner

Brunch
De kerstbrunch is ideaal voor families met kinderen die misschien wat verder moeten reizen of niet al te laat thuis willen zijn. Jullie worden ontvangen met een heerlijke smoothie. Geniet daarna samen van een uitgebreid buffet. Er zijn verse broodjes, luxe vleeswaren van de slager, huisgemaakte pompoensoep, pasteitjes met kalf ragout en nog veel meer. Ook aan de allerkleinste is gedacht. Zij kunnen hun eigen poffertjes versieren bij het poffertjesbuffet!

Voor de brunch is nog plek op maandag 23 en dinsdag 24 december. Ontvangst is tussen 10:30 en 11:00 uur, daarna zal het buffet geopend worden. Om 14:00 wordt het buffet afgesloten met koffie, thee en kerstkransjes. Benieuwd naar het hele menu voor de kerstbrunch? Kijk dan alvast op de menukaart.

Waar: Boerderij de Boerinn op Mijzijde 6, Kamerik
Extra info/reserveren: website van de Boerinn

Volwassenen   € 34,95
Kinderen van 6 t/m 17 jaar € 19,95
Kinderen van 2 t/m 5 jaar € 9,95

Kerst op boerderij de boerinn leuke activiteiten tijdens de winterboerderij in de kerstvakantie brunch of diner

Diner
Het kerstdiner gaat van start met een feestelijke prosecco, gevolgd door een proefplank met onder andere gedroogde ham en kruidenkaas uit het Groene Hart. Na dit smakelijke voorafje is het tijd voor een uitgebreid buffet, met voor ieder wat wils. Een buffet met kalfsrollade dat ter plekke wordt gesneden, oven gegaarde zalm met kruidenkorst, gegrilde groente van het seizoen, truffelaardappelen en nog veel meer.

Voor het diner is het nog mogelijk om te reserveren op 23 en 25 december. Iedereen is welkom vanaf 16:30 en 17:00 uur, daarna zal het buffet geopend worden. Om 21:00 sluit het buffet en krijgt iedereen een feestelijk dessert. Bekijk hier het menu voor het kerstdiner.

Waar: Boerderij de Boerinn op Mijzijde 6, Kamerik
Extra info/reserveren: website van de Boerinn

Volwassenen  € 51,95
Kinderen van 6 t/m 17 jaar € 27,50
Kinderen van 2 t/m 5 jaar  € 14,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *