Jeugdtheater in de vakantie: Winterkost voorstellingen voor de hele familie

Maak van je kerstvakantie één groot feest en ga naar een van de Winterkost voorstellingen van Jeugdtheater in de vakantie in Utrecht! Geniet de hele vakantie van de leukste jeugdtheatervoorstellingen voor de hele familie met kinderen vanaf 2 jaar. Met poppen (van levensgroot tot alleen twee houten oogjes van Lejo), een ongelukkig boompje, het vertrouwde Rupsje Nooitgenoeg, een verwarde eend en heel veel muziek.


Mark Theater – Rupsje Nooitgenoeg (2+)
Een hartverwarmende familievoorstelling waarin het beroemde Rupsje Nooitgenoeg en drie andere verhalen van kinderboekenschrijver Eric Carle op magische wijze tot leven komen met prachtige kostuums en poppen.

Podium Hoge Woerd – woensdag 26 december om 14.00 uur

Alle Hoeken van de Kamermuziek – Het Boompje (4+)
Een ontroerende en intieme winter-opera over een klein dennenboompje dat niet gelukkig is en net zo mooi wil zijn als de andere bomen. Zijn wens gaat in vervulling, maar anders dan hij had gedacht.

Podium Hoge Woerd – zondag 30 december om 11.00 en 14.00 uur
De Lieve Vrouw – woensdag 2 januari om 14.30 uur
Theater Kikker – donderdag 3 en vrijdag 4 januari om 11.00 en 15.00 uur

Lejo – Lejo Kerstshow (3+)
Lejo, wie kent hem niet, het wereldberoemde vingerpoppetje met die twee oogjes! Lejo komt samen met zijn vrienden met een echte kerstshow naar het theater. Ze versieren een boom, zingen kerstliedjes en zelfs Rudolf het Rendier komt langs.

De Lieve Vrouw – maandag 24 december om 11.00 uur


Kim van Zeben – Eendje (6+)
Dobber weet niet zo goed of hij wel een eendje is. Is hij niet eens mens? Om een antwoord te vinden op deze vraag vertelt hij zijn levensverhaal. Wat volgt is een komische en muzikale roadtrip door een eendenleven vol pech en ongeluk.

Theater Kikker – donderdag 3 en vrijdag 4 januari om 14.30 uur
De Lieve Vrouw – zaterdag 5 januari om 14.30 uur
Podium Hoge Woerd – zondag 6 januari om 15.00 uur

Kaartjes
Voor toegangsprijzen en het kopen of reserveren van kaarten kun je terecht bij het theater waar de voorstelling plaatsvindt. Via de website van ieder theater zijn kaarten online te koop. Op de website van Winterkost vind je een totaaloverzicht van alle voorstellingen met data en tijden in alle theaters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *