Hutten bouwen en burgers tijdens Vaderdag

Buiten in de Kuil zoekt de allerbeste huttenbouwers, ga samen met je vader naar buiten en je slaat de spijker op zijn kop. Duik het bos in en bouw je mooiste hut -stapels hout, zagen, hamers en spijkers worden geregeld…
En als je dan moe bent gestreden dan heb je wel wat lekkers verdiend… een burger – black angus – vega – up to you – je moet ‘m wel ff zelf bouwen met alle mogelijke toppings die er zijn bij de ‘build your own burgerbar’!

buiten in de kuil hutten bouwen
buiten in de kuil hutten bouwenWat houdt het in:
Je wordt ontvangen je op het benedenterras van Buiten in de Kuil met een lekkere koffie, thee of limo. Vervolgens kan iedereen zich lekker uitleven met stapels hout, takken uit het bos, allerlei gereedschap… Ondertussen stookt de chef het vuurtje lekker op en trakteert hij je op een heerlijke burger, zelf bepaal je de toppings en natuurlijk zitten er echte biofrieten van friethoes in een puntzak bij, met romige mayo en een lekkere zomerse salade… en als het iets minder weer is, wordt er gezorgd voor een knapperend kampvuur en voldoende beschutting zodat je toch droog zit!

Tijden en prijzen:
Er zijn 2 tijdslots waarin je kan reserveren: van 12:00 tot 15:00 uur of van 16:00 tot 19:00 uur
kids 0-3 jaar: gratis
kids 4-12 jaar: € 17,50
vanaf 12 jaar :€ 24,50

Reserveren kan via dit formulier.

Uiteraard kun je je bezoekje aan Buiten in de Kuil nog aanvullen met een boswandeling. Meteen vanaf de parkeerplaats starten er meerdere wandelingen in het bos. Fijne zondag!

buiten in de kuil hutten bouwen

buiten in de kuil hutten bouwen

Foto’s zijn gemaakt door Karianne Vermaas tijdens het 1e Bier en Appelsap Festival bij Buiten in de Kuil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *