Helden ontmoeten in Theater Gooiland

Beroemdheden als Woezel en Pip, Pipo de Clown en Mammaloe zijn woensdagmiddag 19 september aanwezig in Theater Gooiland in Hilversum. Kinderen uit Hilversum en omstreken zijn bij het VIP KIDS Theater Festival eregast. De helden staan klaar om hen te ontmoeten en ze kunnen meedoen aan allerlei feestelijke activiteiten. De toegang is gratis.

Tijdens het VIP KIDS Theater Festival is te zien wat er het komend seizoen allemaal te beleven is voor kinderen in Theater Gooiland. De kinderen krijgen een voorproefje van de theatershow ‘Pipo en de Piratenprinses’ (16.00 uur) en kunnen hun handen uit de mouwen steken op de bouwplaats van Buurman en Buurman. Verder kunnen ze onder meer dansen met een balletdanseres op de muziek van De Notenkraker, op de foto met Woezel en Pip en het allereerste Pietenparcours van dit jaar afleggen met de Mega Sint Show.

theatermiddag gooi

Word Social Media Reporter
Alle kinderen die graag in de spotlights staan mogen deze middag auditie doen om Social Media Reporter te worden. Theater Gooiland is op zoek naar een verslaggever die aankomend seizoen verslag doet van de kindervoorstellingen voor de Facebookpagina.

De eregasten mogen de hele middag genieten van gratis limonade, maken kans op vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze als ze verkleed komen en gaan naar huis met een goodiebag. Voor de ouders, opa’s of oma’s is een plekje gereserveerd in de coffeecorner.

Praktische informatie
Wil je alvast kaarten reserveren voor komend seizoen? Kijk voor het volledige programma en alle activiteiten op www.gooilandtheater.nl. Het VIP KIDS Theater Festival vindt plaats op woensdag 19 september, tussen 14.00 en 17.30 uur. Toegang is die dag gratis.

Theater Festival Gooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *