Handige lijstjes voor de zomervakantie

Uiteraard kun je in ons grote activiteitenoverzicht kijken wat je deze zomervakantie allemaal kunt doen, maar soms wil je ook enkel even zwemmen of een fijne plek bezoeken. We hebben alle artikelen die op Bier en Appelsap te vinden zijn en handig zijn tijdens deze zomervakantie voor je in een handig checklistje verzameld.

Daar komen ze!

Lekker zwemmen in de buitenlucht
Een handige lijst met de leukste zwemplekken in Utrecht en het Gooi. Denk bijv. aan het strandbad bij Down Under, het bosbad in Baarn of de plas bij Key West. De leukste zwemplekken in Utrecht en het Gooi

zwemplekken utrecht
fotocredits: Facebookpagina De Kikker

De leukste boswandelingen
Wil je even uitrazen en een flinke wandeling maken of een speurtocht doen in het bos? Bekijk dan deze leuke lijst met kabouterpaden, op je blote voeten door de natuur of een drankje drinken op een fijne plek in het bos. De leukste boswandelingen in Utrecht en het Gooi.

Speeltuinen in Utrecht
In Utrecht zijn veel fijne speeltuinen. De redactie van Bier en Appelsap heeft haar favoriete speelplekken op ene rijtje gezet. Van speeltuin de Kleine Dom in de binnenstad, tot de Boog in de Dichterswijk en de speelplek in het Julianapark. Ken jij ze al allemaal? Speeltuinen in Utrecht. 

IJsje eten in Utrecht
Met een ijsje maak je je kinderen eigenlijk altijd wel blij. Fiets eens naar een andere wijk om een nieuwe ijszaak te proberen. De leukste van Utrecht staan voor je op een rijtje! De leukste ijssalons van Utrecht.

Kindvriendelijke terrassen in Utrecht en het Gooi
Een drankje doen op het terras of lekker uit eten? Het liefst doen we dat natuurlijk op een kindvriendelijk terras. Zoals bij de Rechtbank in Utrecht of de Moestuin, waar de kinderen meteen kunnen spelen. Ze staan allemaal in dit handige overzicht: de kindvriendelijkste terrassen in Utrecht en het Gooi.

terrassen utrecht en omgeving kindvriendelijk leuk voor kinderen kidsproof

Het grote vakantie overzicht met activiteiten
Wil je weten welke leuke activiteiten de musea organiseren, of er ergens een voorstelling te zien is of je kids aan de slag kunnen met een workshop? Dan moet je in dit grote overzicht kijken!

Bioscopen in Utrecht
Ojee, het regent, wat nu!? Lekker naar de film! Er zijn veel leuke, kleinschalige bioscopen in Utrecht en omgeving en genoeg leuke films te zien. Bijv. de nieuwste film van de Minions of lekker naar Casper en Emma. De leukste bioscopen in Utrecht en omgeving.

t hoogt utrecht bioscoop filmhuis kindvriendelijk

Overdekte zwembaden in de provincie Utrecht
Nog meer regen? Ga dan zwemmen in een overdekt zwembad. Ken je bijv. al het zwembad in Breukelen of Zeist? Madelief heeft ze al voor je op een rijtje gezet. De leukste zwembaden in Utrecht en omgeving.

Kamperen?
Wil je nog een paar dagen kamperen? Bier en Appelsap ging eerder langs bij camping De Roos, It Dreamlan in Friesland, de Lievelinge in Vuren en Fort aan de Klop aan de rand van Utrecht. Haal je tent van zolder en boek nog een kleine vakantie.

trekkershut it dreamlan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *