Halloween bij Park 6 Family

De laatste zondag van de herfstvakantie is de perfecte dag voor een gezellige middag met de hele familie in Park 6 in TivoliVredenburg! Op 28 oktober kun je op de 5e en 6e verdieping van het gebouw terecht voor een heuse griezelmiddag die leuk is voor alle leeftijden.

Griezelige activiteiten
Voor de allerjongsten is er een mini-workshop maskers maken en is er een schminkartiest aanwezig die elk smoeltje omtovert tot een eng skelet, geestig spookje of ander schepsel. Voor de net wat oudere kinderen is er ook genoeg te doen, zoals mega-Jenga, giga-Twister, arcade games, tafeltennis en een gameconsole die op een supergroot scherm is aangesloten. Als klap op de vuurpijl neemt illusionist Daniël de Ronde je anderhalf uur lang mee in zijn wereld van magie. Met zijn psychologische illusies laat hij zijn publiek, dat er met de neus bovenop staat, steeds weer versteld achter.

Wat is Park 6
Iedere vrijdag- en zaterdagavond transformeren onze binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot een uniek indoorpark! Park 6 bevindt zich in het groene hart van TivoliVredenburg en beschikt over genoeg entertainment voor de hele avond. Een lichtgevende dansvloer onder begeleiding van lokale dj’s, bierspecials, cocktails, arcade games, tafeltennistafels, een photobooth, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht vormen de perfecte plek om het weekend te vieren. Daarnaast is er wekelijks variërend programma dat veelal ook gratis toegankelijk is, zoals Midnight Comedy, danslessen, yoga-sessies, Rond de Tafel en nog veel meer!

Wanneer: 28 oktober, van 14.00 tot 17.00 uur
Waar: Park 6, TivoliVredenburg, Utrecht
Meer informatie: website TivoliVredenburg

Park 6 Family is gratis toegankelijk voor iedereen (incl. garderobe)!

TivoliVredenburg herfstvakantie park 6 halloween

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *