Hakim en nog meer tofs op het Bier en Appelsap Festival!

De komende periode zullen we steeds een programma-onderdeel uitlichten van het Bier en Appelsap Festival op Hemelvaartsdag in de Botanische Tuinen in Utrecht. Er zijn 6 themagebieden: circus, wetenschap, natuur, sport & spel, creatief en theater/muziek waarbij we zorgen voor een uitgebreid programma aan activiteiten voor jong en oud. Vandaag aandacht voor het hoofdpodium, waar we een leuk en afwisselend programma voor hebben samengesteld! Zo komt o.a. Hakim optreden!

RTL Telekids Musicalschool
Zing en dans mee met Telekids Musicalschool! Bij de musicalschool met o.a. 3 vestigingen in Utrecht, kun je iedere week zingen, dansen en acteren. Op het Bier en Appelsap Festival kun jij dat ook een keer beleven. Kom langs en doe mee!

Telekids Musicalschool Utrecht les voor kinderen theater
Fotografie Margot Scheerder

Utrechtse coverband Kansloos
Ooit ontstaan op het schoolplein waar de bandleden hun kinderen dagelijks ophaalden. Sinds 2010 samen en met veel plezier. Fun op het podium én bij het publiek. Daar gaan ze voor! De kansrijke formatie Kansloos is een veelzijdige Utrechtse coverband met ervaren muzikanten, die vele genres beheersen. Van luisterliedjes tot smartlappen, van kinderliedjes tot rockclassics.

Utrechtse coverband kansloos

Mooi weer op straat
Als 4 partygangers uit Utrecht brengen ze elektronische House-, Hiphop en Top40-hitjes met een accordeon, altsaxofoon, cajon en akoestische gitaar. Waar een DJ gebruik maakt van een mengtafel en grote boxen, mixen zij hun instrumenten met boordevol energie, enthousiasme en instrumentale uitdagingen!

Hakim
Hakim, is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler, die bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Naast zijn televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater-en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grote mensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van kinderen.

Hakim Bier en Appelsap Festival Utrecht Hemelvaart

Tussen de optredens door kun je genieten van de deuntjes van de dj. Dus stilzitten is er niet bij!

Praktische zaken
Wanneer: Donderdag 10 mei, 11.00 – 20.00 uur (Hemelvaartsdag)
Waar: Botanische Tuinen, Utrecht
Kosten: Een kaartje kost 14,- (dit is incl. 1,50 servicekosten). Een familiekaart voor 4 personen kost 50,-.
Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Geef wel bij je reservering even aan dat ze meekomen! Met een toegangskaartje kun je overal zonder extra aan kosten aan mee doen of voorstellingen bezoeken. Dus dat kaartje heb je er zo uit!

Meer info en kaartverkoop: www.bierenappelsapfestival.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *