Giebelen, stoeien en dansen bij Chit Chat (4+)

Zondag 10 februari kun je de dansvoorstelling Chit Chat van Maas theater en dans bezoeken in Podium Hoge Woerd in de Meern. Een virtuoos dansduet voor kinderen vanaf 4 jaar over twee vriendinnen die proesten, spelen, giebelen en stoeien.  Ook kun je vooraf meedoen aan een workshop! Lees gauw verder.

Chit Chat Maastheater uitje met kinderen

Waar gaat de voorstelling over:
Klabam, poink, klonk, auw. In dit virtuoze dansduet botsen twee meisjes er grappig op los. Ze giebelen, schaterlachen, proesten, spelen, kletsen, dansen, stoeien. De vriendinnen bewegen als een twee-eenheid, elkaar voortdurend imiterend. Alles samen en dan weer uit elkaar. Onafscheidelijk en dan weer los. Ze zijn roekeloos tegen elkaar en de wereld.

Charlotte Goesaert en Karolien Verlinden maken een wervelende dansvoorstelling met zelfgemaakte klanken, gekoppeld aan bewegingen die variëren van heel zacht tot heel wild. Vrijwel alles dansen ze synchroon (try this at home). Een hoogstandje performance art voor kleuters, verpakt als live cartoon. Joost Maaskant mixt er geluiden bij, van klankgedicht tot rockopera.

Chit Chat Maastheater uitje met kinderen

Chit Chat Maastheater uitje met kinderen

Wil je ook giebelen en schaterlachen, stoeien en rollen? Er vindt voor aanvang een gratis workshop plaats! Er zijn slechts 30 plekken.

Workshop bewegend klankgedicht – Klabam, poink, klonk auw (13.30-14.30 uur)
In deze workshop maak je je eigen bewegende gedicht. Giebelen en schaterlachen, stoeien, rollen en spiegelen. Geïnspireerd op het thema vriendschap maak je met elkaar klanken en bewegingen, die vervolgens samensmelten tot een klassen klankgedicht. Een workshop vol dans en geluid voor iedereen van 4 tot 104.

De workshop is gratis toegankelijk. Er zijn maximaal 30 plaatsen (ouders en kinderen). Stuur een e-mail naar info@podiumhogewoerd.nl om je aan te melden. Let op: de uiterlijke inschrijfdatum is donderdag 7 februari voor 15.00 uur.

Een kaartje voor de voorstelling is er al vanaf 8,50 (kindertarief). Reserveren kan via de website van Podium Hoge Woerd.

De foto’s zijn gemaakt door Clara Hermans.

Chit Chat Maastheater uitje met kinderen

Chit Chat Maastheater uitje met kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *