Gezellige Kinderkledingmarkt in de Bilt

Heeft jouw zoon of dochter ook weer een groeispurt gehad afgelopen zomer? Je blijft maar kleding kopen! Daarom des te fijner en vooral voordeliger om ook voor tweedehands kleding te kiezen. Ga daarom naar de gezellige Kinderkledingmarkt in de Bilt waar je de mooiste aanwinsten vindt voor kleine prijsjes!

Kinderkledingmarkt de Bilt

Op zaterdag 29 september vindt de markt bij Landwinkel De Hooierij plaats. Een leuke markt met kraampjes strekt zich dan uit over het erf van de boerderij. Er is vooral veel kinderkleding van maat 50 t/m 176 te koop maar je vindt er ook schoenen, kinderartikelen en speelgoed. Ook de boerderijwinkel met streekgebonden producten is de hele dag open, dus dat is nog een goede reden om een kijkje te komen nemen.

De Kinderkledingmarkt is een samenwerking tussen Landwinkel de Hooierij en Gewoon Pisa. Gewoon Pisa verkoopt het hele jaar door mooie tweedehands dames- en kinderkleding in de Bilt. En in het voor- en najaar organiseren zij samen twee keer per jaar deze goed bezochte markt. Elke keer weer staan de mensen al te wachten voor de ingang om om 10 uur als eerste rond te kunnen komen rondstruinen!

Kinderkledingmarkt de hooierij de bilt speelgoed tweedehands boerderij stippel kinderwinkel landwinkel

Praktische informatie
De markt vindt plaats op zaterdag 29 september van 10.00 tot 13.00 uur. De toegang is gratis, evenals het parkeren. Er wordt geadviseerd om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Eventuele auto’s kun je parkeren aan de overkant van de boerderij bij Tuincentrum Ranzijn. Kijk voor meer informatie op de website en het Facebookevenement.

Kinderkleding markt de hooierij de bilt speelgoed tweedehands markt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *