Genieten bij het sfeervolle Cirque Moustache

Door Laura Kenter, moeder van Ruben en Anouk, woont in de Bilt

Net als vorig jaar mogen we weer gaan genieten van het prachtige Cirque Moustache! Het is alweer het 6e jaar dat ze met een groep enthousiaste artiesten en klassieke circuswagens door het land touren. Het is een warme en zonnige dag als ik met Ruben en Anouk op de fiets naar Zeist ga. Het circus is daar voor 2 dagen neergestreken bij het gezellige Blik en Burgers.

Cirque Moustache bij Blik en Burgers

Voordat de voorstelling begint kunnen de kinderen spelletjes doen bij de Kinderkaravaan. Van blik gooien, eendjes hengelen tot het slaan op de Kop van Jut. Bij aankoop van je kaartjes krijg je sowieso 2 kaartjes om mee te doen maar bijkopen is natuurlijk ook een optie. Bij de spellen kan je punten verdienen die je na de voorstelling kan inleveren voor een prijsje. Anouk was superblij met haar paarse toverbal!

Cirque Moustache bij Blik en Burgers in Zeist

De voorstelling is als vanouds verrassend en humoristisch. Alles wordt vlot aan elkaar gepraat door circusdirecteur Jasper en er wordt zelfs muziek gemaakt en gezongen door de artiesten. Langzaamaan wordt door de verschillende spannende en mooie optredens toegewerkt naar het hoogtepunt van de show, waar de stuntman als een kanonskogel door de tent geschoten zal worden… Hoe zal dat aflopen?

Cirque Moustache

Wij hebben het erg naar ons zin gehad! Dus als je de kans hebt moet je zeker een kijkje nemen bij Cirque Moustache. En de voorstelling is zeker ook leuk voor juist wat oudere kinderen. De hele kleintjes in de tent vonden het af en toe wel heel erg spannend!

Deze zomer komen ze vast ergens bij jou thuis of op de camping in de buurt. Dus reserveer snel kaartjes om ook te kunnen genieten van dit fijne circus!

Speellijst in de regio Utrecht
26 en 27 juli buiten in de kuil, Lage Vuursche (incl. workshop)
6 augustus Vakantiepark de Heigraaf, Woudenberg
14 augustus Camping Het Grote Bos, Doorn
16 augustus Pand Pannekoek, Schalkwijk (incl. workshop)
18 en 19 augustus Koppelsteede, Utrecht (incl. workshop)
20 t/m 22 augustus Timmerdorp Jan Campert, Maarssen
23 augustus, Lobbus vakantiweken, Zeist
26 augustus, Fort a/d Klop, Utrecht (incl. workshop)
28 t/m 30 augustus, Werf35, Hilversum

Voor meer info en het bestellen van kaartjes: www.cirquemoustache.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *