Genieten van een kerstbrunch of -diner bij Down Under

Ook tijdens de feestdagen zit je goed bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. Geniet deze kerst met familie en/of vrienden van een heerlijk brunchbuffet of een feestelijk dinerbuffet in het restaurant of de beachclub.

brunchen of dineren met kerst bij Down Under

Kerstbrunch 
Op Eerste Kerstdag kun je samen met vrienden of familie genieten van een sfeervolle kerstbrunch. Het buffet bestaat uit heerlijke warme en koude gerechten. Voor kinderen is er een speelhoek ingericht en er is genoeg vermaak! Ontvangst is om 11.30 uur en vanaf 12.00 uur is het buffet geopend. Volwassenen betalen €29,50 en voor kinderen van 4-12 jaar kost de brunch €14,50.

Feestelijk dineren 
Geniet op 1e kerstdag van een feestelijk dinerbuffet met diverse koude en warme gerechten in het restaurant of in de beachclub. Uiteraard zal een heerlijk dessert niet ontbreken. Per persoon betaal je €34,50 voor het diner. De prijs voor kinderen van 4-12 jaar is €19,50. 

Outback bar: ontvangst 17.00 uur, aanvang 17.30 uur.
Restaurant: ontvangst 17.30 uur, aanvang 18.00 uur.

Eerste kerstdag vieren bij Down Under waar je kunt brunchen of dineren met de hele familie

Praktische informatie
Voor de brunch en het diner op Eerste Kerstdag is het belangrijk om te reserveren. Dat kan via de website van Down Under. Het restaurant en de beachclub van Down Under zijn gevestigd op de Ravensewetering 1, in Nieuwegein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *