Geniet van de herfst, bos en biertjes bij buiten bock

Komend weekend en in de herfstvakantie kun je bij buiten in de kuil gaan genieten van de herfst! Rood, bruin, geel, oranje gekleurde bladeren in de boomkruinen, met daar doorheen een glinsterende zonnestraal die de kastanjes op de grond laat glimmen als echte bosparels… Tijd voor buiten bock.

buiten bock
Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober worden de vuurtjes lekker opgestookt en worden er 8 verschillende bock biertjes  geserveerd. Er is heerlijk eten en je kunt lekker lekker buiten spelen. Denk aan levensgroot jenga, blikgooien, mikado of sjoelen.. volg het bokkenspoor, wie is de bok? of ‘vat de bok bij de horens’ voor jong en oud want je bent nooit te oud om buiten te spelen!

buiten in de kuil buiten bock lage vuursche

Activiteiten in de herfstvakantie
Daarnaast kun je in de herfstvakantie ook bij buiten in de kuil terecht. Op woensdag 18, vrijdag 20 en zondag 22 oktober is er de hele middag bubbelbal, kun je het bokkenspoor volgen en worden de mooiste boomhutten gebouwd. En iedere dag is er een passend buiten gerecht – wat dacht je van bijvoorbeeld flammkuchen uit de houtoven?

Praktische info:
Buiten bock
14 en 15 oktober, vanaf 15.00 uur
Meer info op het Facebookevent 

bier en appelsap festival buiten in de kuil lage vuursche kindvriendelijk familie hemelvaartsdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *