Festival bij Down Under op 9 juli

Op 9 juli wordt Down Under in Nieuwegein omgetoverd tot een zomers paradijs! Naast springen, klimmen en klauteren kunnen de kids ook samen met hun ouders genieten van allerlei outdoor activiteiten tijdens een gezellig festival.

Het festival bij Down Under is een festival met veel springkussens. Zoals bijvoorbeeld de Bungeerun, Stormbaan en de Reuzeglijbaan! Maar dat niet alleen; er is de hele dag door muziek, kinderen kunnen zich laten schminken en natuurlijk kan je ook lekker zwemmen in het strandbad! Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten; zo kan je de strijd aangaan tijdens het Gladiatorenspel of met jouw team als eerst scoren tijdens het Levend tafelvoetbal! De kleinsten kunnen zich vermaken in de kinderhoek.

springkussenfestival down under nieuwegein festival springkussen strand zwemmen kind kinderen kindvriendelijk uitje activiteit buiten

festival down under beachclub nieuwegein strand bad zwemmen
fotocredits: Eric Kleinberg

Naast dat je natuurlijk bij het fijne restaurant van Down Under terecht kunt. Zijn er op 9 juli een aantal hoekjes en terrassen om lekker te zitten en te loungen. Voor verse koffie, een verfrissend drankje of een lekkere lunch kan je er terecht en voor de kids zijn er volop limonade, popcorn en ijsjes.

Lekker weer garantie
Natuurlijk wordt er uitgegaan van mooi weer op 9 juli. Maar bij slecht weer wordt het festival verplaatst naar 20 augustus 2017. Dit wordt zo nodig in de week voorafgaand op de website van Down Under gecommuniceerd. Kun je 20 augustus niet en heb je vooraf een kaartje gekocht? Dan ontvang je je geld terug.

Down Under
Down Under is een toffe plek voor watersport, recreatie en horeca; met een geweldig waterpark, strand, restaurant en beachclub is het vooral in de zomer een fijne hotspot.

down under terras zwemmen utrecht nieuwegein plas strandbad zwemmen

Praktische info
Het springkussenfestival vindt plaats op zondag 9 juli en is bedoeld voor kinderen vanaf 2 jaar. Kaartjes zijn nu online te koop. Kinderen t/m 7 jaar betalen € 5,50, en vanaf 8 jaar betaal je € 9,50 (ook ouders kopen een kaartje).

Meer informatie vind je op de website van Down Under.

Down Under, Ravensewetering 1, 3439 ZZ, Nieuwegein.

festival down under beachclub nieuwegein strand bad zwemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *