Feestelijke kerstbrunch op De Landgoederij

Familie uitgenodigd op 1e Kerstdag, maar nog géén idee waar je wil gaan brunchen? Op 1e kerstdag opent De Landgoederij haar deuren voor een feestelijke kerstbrunch voor de hele familie. De Landgoederij is prachtig versierd, de kaarsen branden en ook de kerstmuziek ontbreekt niet. Perfecte ingrediënten voor een onvergetelijk kerstfeest met de familie of met het gezin!

Kerstbrunch bij de landgoederen op eerste kerstdag

Samen kunnen jullie genieten van een uitgebreid buffet met kerstgerechten van chef Barry en zijn team. Proef de kerst in overheerlijke salades, diverse soorten boerenbrood, landbrood, zoete broodsoorten, heerlijke plateaus met gerookte en gedroogde vleeswaren, boerenkazen uit de regio en gerookte vissoorten. Ook ontbreken warme winterse gerechten en smoothies niet op het buffet. Als afsluiting verzorgt de Landgoederij ook nog eens een spetterend dessertbuffet!

Kerstbrunch bij de landgoederen op eerste kerstdag

Aan de kinderen wordt tijdens de brunch natuurlijk ook gedacht. Er is namelijk een speciaal kinderkerstbuffet samengesteld. Als de kinderen uitgegeten zijn kunnen ze zich vermaken aan de knutseltafel of in de mini-bios, waar de leukste kerstfilms gedraaid zullen worden.

Kerstbrunch bij de landgoederen op eerste kerstdag

​De Landgoederij opent op eerste Kerstdag haar deuren vanaf 10.30 uur. De brunch zal starten om 11.00 uur en kost €34,50 per persoon. Voor de kids tussen 4-12 jaar is dit €15,50. Je kunt een geheel verzorgde brunch verwachten, inclusief dranken als koffie, thee, frisdrank en vruchtensap. Reserveren kan via de website van De Landgoederij.

www.delandgoederij.nl, Camminghalaan 30, Bunnik

Kerstbrunch bij de landgoederen op eerste kerstdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *