Etsy Made Local market: de mooiste producten van Utrechtse makers

Op het creatieve platform Etsy, hebben honderden creatieve makers een webshop met hun zelf ontworpen en gemaakte producten. Heel veel van die makers vind je gewoon bij je om de hoek, in Utrecht en omgeving. En zaterdag 25 november kan je ze ontmoeten op de Etsy Made Local market.

Etsy made local in deining in de kas in utrecht

Bevlogen organisatoren
Christien, Marijke en Inge organiseren de Etsy Made Local market in Deining in de Kas in Utrecht. Zelf verkopen de dames hun schilderijen, leren tassen en wolviltproducten ook via Etsy. De organisatoren: “Wij willen het mogelijk maken om lokaal gemaakte producten te zien, voelen en kopen en de maker te kunnen spreken. Dat kan tijdens Etsy Made Local. En je bespaart ook nog eens flink op de verzendkosten. We zetten ons heel graag vrijwillig in voor zo’n bijzondere markt!” De makers die te vinden zijn bij Etsy Made Local market hebben allemaal een Etsy webshop.

Etsy made local in deining in de kas in utrecht
Fotocredits: Ela Turkoniak

Ontmoet de makers
De markt vindt plaats in de creatieve kas van het bekende ‘Deining in de Kas’, aan de Utrechtse Gageldijk. Christien, Marijke en Inge selecteerden de leukste makers met de allermooiste producten. Dus shop alvast originele cadeaus voor Sinterklaas en kerst, ontmoet de meer dan 60 makers, laat je aankopen inpakken bij de cadeau-inpakservice of DIY aan de breitafel. Kinderen zijn ook welkom op de markt. Ze kunnen o.a. aan de slag met wafels bakken of laten een (tijdelijke) tattoo zetten door een junior tattooplakker. En natuurlijk zijn er heel veel leuke kidsproducten te koop.

En dat allemaal in een fijne wintersfeer! Geniet van een knapperend vuurtje, proef van een winters drankje en verwarmende gerechtjes bij de food trucks op het outdoor voorplein. En ook het kersverse boek van Bier en Appelsap (einde middag is Lisanne er ook) is te koop bij de Etsy Made Local market!

Etsy made local in deining in de kas in utrecht

Ga je ook shoppen bij de makers op 25 november tussen 11.00 en 17.00 uur? Kom op de fiets, dan kan je voor de deur parkeren! Deining in de Kas, Gageldijk 182 in Utrecht

Meer info op de website van Studio Namenia of volg het Facebookevenement

Etsy made local market in deining in de kas in utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *