Eten, drinken en shoppen op de Fris Markt in Hilversum

Op zaterdag 22 april organiseert de Stookplaats een voorjaarsmarkt; half markt, half foodfestival. Lekker eten en drinken, mooie spullen, een goeie sfeer en hopelijk mooi weer. Klinkt goed toch? Ga ook naar de Fris Markt in Hilversum!

De kerstmarkt in december was zo’n succes dat de Stookplaats niet langer kon wachten om nog een markt te organiseren. Daarom wordt er op 22 april een voorjaarsmarkt georganiseerd, natuurlijk weer met een eigen twist; Fris.

stookplaats werf hilversum markt fris markt frismarkt uitje kinderen weekendtips bier en appelsap

De markt wordt georganiseerd vanuit de creatieve, culturele broedplaats de Stookplaats. Deze broedplaats zit in de industriële oude panden van Werf35 en zijn alweer een eeuw oud! Het terrein verandert dan tussen 13 en 21 in een gezellige voorjaarsmarkt, vol met kraampjes en een zwoel jazzmuziekje op de achtergrond.

Lekker eten en drinken bij een van de foodtrucks of verschillende barretjes en rondsnuffelen op de design/ambachtmarkt. Voor kids is er een speciale limonadebar en er zijn allerlei activiteiten. Dit alles omlijst door de industriële stijl waar Werf35 bekend om staat. Zien we jullie ook?

Wanneer: zaterdag 22 april 13 – 21 uur
Waar: Mussenstraat 9, Hilversum
Meer info: facebookevent

stookplaats werf hilversum markt fris markt frismarkt uitje kinderen weekendtips bier en appelsap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *