Eerste namen Bier en Appelsap Festival

Nog 1,5 maand en dan is het Hemelvaartsdag. En dus tijd voor het 2e Bier en Appelsap Festival!

Op het Bier en Appelsap Festival is er straks veel te doen. In 6 themagebieden: circus, wetenschap, natuur, sport & spel, creatief en theater/muziek zorgen we voor een uitgebreid programma aan activiteiten voor jong en oud. Uiteraard aangevuld met lekkere foodtrucks en barretjes voor de versnaperingen! Kaartjes kun je nu alvast kopen, dus ben je van plan om te komen, reserveer dan gauw je tickets!

festival Bier en Appelsap Botanische Tuinen Hemelvaartsdag

Wat is er allemaal te doen
Circus Snor staat klaar om iedereen allerlei circusattributen te laten uitproberen. Rijden op een een-wieler, balanceren op een bal of met de hoepels aan de slag.

Utrecht Natuurlijk beheert de kinderboerderijen in de stad en laat kinderen kennis maken met de natuur. Op Hemelvaartsdag nemen ze schepnetjes, emmers en loepjes mee en kunnen kinderen bekijken wat er allemaal in het water leeft in de stad.

waterbeestje slootje prutten met utrecht natuurlijk

De Muziekfabriek was ook bij het 1e festival in Lage Vuursche. Ook nu kunnen de jongste kids weer meedoen met Esther Pantekoek tijdens de Muziek op Schoot workshops. Collega Floor laat de kinderen tussen 4 en 6 kennis maken met noten en muziekinstrumenten.

RTL Telekids Musicalschool gaat met de kinderen aan de slag om ze een mooi lied met dans in te laten studeren. Dus gooi de heupen maar los!

telekids musicalschool

Opera Tralala komt hun meedoe operavoorstelling laten zien. Bij de Vrijstaat kun je actief meedoen aan een theaterworkshop. En ook Staatsbosbeheer en Professor Loep zijn aanwezig. Er is een Silent Disco, je kunt een speurtocht doen in de Botanische Tuinen en lekker muziek luisteren van toffe bandjes. De komende tijd maken we nog veel meer leuke namen bekend.

Kaartverkoop
Kaartjes verkopen we in de voorverkoop, zodat we goed weten hoeveel mensen we kunnen verwachten en daar de faciliteiten op in kunnen richten. Ben je dus van plan om te komen, koop dan alvast je kaartjes, want op is op!

Praktische zaken
Wanneer: Donderdag 10 mei, Hemelvaartsdag
Waar: Botanische Tuinen, Utrecht
Kosten: Een kaartje kost 14,- (dit is incl. 1,50 servicekosten). Een familiekaart voor 4 personen kost 50,-. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Geef wel bij je reservering even aan dat ze meekomen!

Meer info en kaartverkoop: www.bierenappelsapfestival.nl

Bier en Appelsap Festival Lage Vuursche buiten in de kuil Esther Pantekoek
Esther van de Muziekfabriek tijdens het 1e Bier en Appelsap Festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *