Duik in de wereld van de Fabeltjeskrant in Kleuterbios Kinepolis

Meneer De Uil is binnenkort te bewonderen in de bioscoop! Kinepolis zet de gloednieuwe Fabeltjeskrant-film in de spotlight met een speciale Kleuterbios op zondag 16 december in onder andere Jaarbeurs Utrecht. Speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar,  is dit de ideale gelegenheid voor een (eerste) bioscoopbezoek.

Fabeltjeskrant Kleuterbios Kinepolis bioscoop voor kinderen in Utrecht
‘Oogjes dicht en snaveltjes toe.’ Meneer De Uil heeft met die woorden een onvergetelijke indruk gemaakt op heel veel mensen en nu is De Fabeltjeskrant terug met een nieuwe bioscoopfilm. In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast arriveert er een bijzondere nieuwe gast in Fabeltjesland; Peter Panda uit China. Hij is de neef van Droes de Beer en op wereldreis. Juffrouw Ooievaar vindt het maar niets, zo’n dier uit een ver land. Maar de nieuwkomer komt goed van pas als scheidsrechter bij de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Welk team zal er winnen?

Niet te spannend
Speciaal voor de allerkleinsten organiseert Kinepolis op zondag 16 december een Kleuterbios rond De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen, zoals de film officieel heet. Naar de bioscoop gaan kan voor peuters en kleuters best spannend zijn. Bij de Kleuterbios wordt hier rekening mee gehouden. Alle kinderen krijgen een bekertje limonade en een snackje en ze kunnen even kleuren en knutselen. Tijdens het kijken van de film blijft het licht in de zaal gedimd aan en staat het geluid zachter dan normaal. Na afloop krijgen alle kinderen een filmdiploma.

Fabeltjeskrant Kleuterbios Kinepolis bioscoop voor kinderen in Utrecht
Praktische info
De 2D-film is op zondag 16 december te zien bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, maar ook bij Kinepolis Almere, Breda, CineMagnus Schagen, CineMeerse Hoofddorp, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Huizen, Oss en Zoetermeer. De inloop is om 10.00 uur en om 10.30 uur start de film. Tickets kosten €8,- en zijn te verkrijgen via de website van Kinepolis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *