Drink wijn en gluur binnen tijdens de Wijnwandeling

Op zondag 8 juli is er weer een wijnwandeling in het Stadhuiskwartier in de binnenstad van Utrecht. Drink heerlijke wijnen en kijk binnen bij de ondernemers. Zeker een ideaal uitje wanneer je kindje bijv. nog in de kinderwagen ligt of zit. Of als je zin hebt om de kids even thuis te laten en met een vriend of vriendin op pad wilt gaan!

De wijnwandeling is ontstaan met de achterliggende gedachte dat we allemaal graag slenteren door kleine straatjes en naar binnen gluren door de ramen. Vaak blijft het bij gluren en gaan we niet naar binnen. Daarom is het idee ontstaan om de kleinere en speciale winkels in de binnenstad te promoten, middels een wandeling langs de winkels, en horecabedrijven waar wijn wordt geschonken en verbindt. Dit op initiatief van de ondernemersvereniging Stadhuiskwartier, Centrum Management Utrecht en Wijncafé Lefebvre.

wijnwandeling stadhuiskwartier utrecht lefebvreHoe werk het?
Iedere deelnemer van de wandeling krijgt bij het startpunt een strippenkaart, een plattegrond en natuurlijk een wijnglas. Op de plattegrond is een route uitgestippeld die langs alle deelnemende winkeliers gaat. Bij iedere winkelier ontvang je een hapje of een glas wijn met natuurlijk de leukste informatie over de winkel zelf. Dit is de mogelijkheid om gezellig anderen te ontmoeten en onder het genot van wat lekkers te winkelen of alles eens rustig te bekijken.

Wanneer?
De wijnwandeling vindt plaats op zondagmiddag 8 juli 2018.

wijnwandeling stadhuiskwartier lefebvre utrecht juliWaar?
De wijnwandeling gaat van start op Neude 2 te Utrecht, bij Wijncafé Lefebvre. Vanaf 12.30 uur tot 13.30 uur kunnen hier de glazen, strippenkaarten en plattegronden worden opgehaald. Deelnemers worden in verschillende tijdsblokken ingedeeld (starttijd) om de drukte te verspreiden.

Deelname?
Lijkt het je leuk om deze bijzondere wandeling mee te maken, meld je dan aan via de website van de Wijnwandeling. De kosten zijn €12,50 per deelnemer, dit is inclusief wijnglas in een nekhanger, wijn en/of hapje bij iedere deelnemende winkel, plattegrond, strippenkaart én goodie bag!

wijnwandeling utrecht wijn stadhuiskwartier wandelen winkels uitje weekendtips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *