De Dansers in de spotlights tijdens Lente-uitjes

Vanaf zondag 24 februari is het Utrechtse gezelschap ‘De Dansers’ maar liefst 11x te zien tijdens de Lente-uitjes. De Dansers zijn specialist in de eerste kennismaking met dans en maken ‘dansconcerten’: samensmeltingen van energieke moderne dans en live muziek. De hele Krokusvakantie lang kun je in Utrecht, Leidsche Rijn, Amersfoort en Houten je laten meeslepen in hun familie-dansconcerten: ‘Binnenbeest’, vol dierlijke dansers, ‘Roest’, een ode aan de buitenbeentjes, en hun nieuwste voorstelling ‘Lepeltje Lepeltje’, over 1000x vallen. Leuk voor iedereen vanaf 4 jaar!

lepeltje lepeltje De Dansers Lente-uitjes

Over de voorstelling Lepeltje Lepeltje
Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan: het zijn de dingen die kinderen het allerliefste doen. In het dansconcert ‘Lepeltje Lepeltje’ wordt de ongeremde speelsheid van kinderen omarmd en juist sterk aangemoedigd. Want hoe fijn is het om je over te geven aan dat ene magische moment waarop je lijkt te zweven? Die momenten waarop je je zo vrij voelt als een vogel? Omdat het vertrouwen er is dat je altijd weer op je pootjes terecht komt. Waan je als volwassene bij deze voorstelling ook weer even in je kindertijd. Met de kracht van vriendschap en met het gevoel dat je samen met je vrienden de hele wereld aan kon.

In het familie-dansconcert van choreograaf Josephine van Rheenen geeft het gezelschap De Dansers een verbluffend staaltje acrobatiek en dans weg op een heleboel matrassen, in combinatie met live muziek van Utrechtse componist Hans Vermunt. Die naar eigen zeggen als doel had om voor Lepeltje Lepeltje ‘geestige en ondeugende liedjes te maken, die voor iedereen betekenis hebben én ook nog geschikt zijn voor jonge kinderen.’

Lente-uitjes theater dans De Dansers
Roest (6+)

De Dansers tijdens Lente-uitjes 2019
Tijdens Lente-uitjes, kunnen kinderen vanaf 2 jaar oud hun voorjaarsvakantie vullen met de leukste theatervoorstellingen. De Dansers vullen dit jaar een groot deel van het programma. Ze spelen in Stadsschouwburg Utrecht, Podium Hoge Woerd De Meern, Theater aan de Slinger Houten, Theater Kikker Utrecht en De Lieve Vrouw Amersfoort. Ga voor meer informatie over hun voorstellingen en tickets naar de webpagina van De Dansers.

binnenbeest de dansers lente uitjes theater dans
Binnenbeest (6+)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *