De 5 best gelezen artikelen van juni

De maand juni vloog voorbij! We bezocht de nieuwste hotspot in Schalkwijk (bij Houten) en deze plek komt meteen binnen op 1 deze maand. We maakten met de redactie een lijst van onze favoriete speeltuinen en terrassen en horeca zijn ook deze maand weer favoriet! De 5 best gelezen artikelen van juni op een rijtje!

1. Bij Pand Pannenkoek wil je nooit meer weg
In Schalkwijk zit sinds een aantal maanden Pand Pannenkoek. Een horecazaak met voornamelijk pannenkoeken, een gloednieuw pand en een goed doordachte speelplek buiten en binnen. De caravan en auto zijn natuurlijk favoriet om te spelen. Bekijk het verslag van Bier en Appelsap!

Pand Pannenkoek SChalkwijk pannenkoekenrestaurant kindvriendelijk uitje eten met kinderen houten utrecht

2. De leukste speeltuinen in Utrecht
De redactieleden van Bier en Appelsap hebben kinderen in verschillende leeftijden en wonen verspreid over heel Utrecht. Om je te inspireren hebben we onze favoriete speeltuinen op een rijtje gezet! Van het Griftpark, tot de Kleine Dom en Bloesemtuin. Een handig lijstje om te onthouden!

Griftpark speeltuin utrecht

3. Horeca in en om het Julianapark
Rondom het Julianapark zitten de leukste horecazaakjes. Jessica woont er vlakbij en ze heeft de leukste plekken verzameld. Zo rond je een middag in het park af met een lekker hapje eten of haal je je picknickspulletjes ook in de wijk! Kijk mee!

julianapark antje drijver paviljoen

4. De leukste kindvriendelijke terrassen
Als de zon schijnt willen we allemaal naar buiten. Met het liefst een drankje erbij en op een terras waar de kinderen het ook een beetje fijn hebben. Niet de straat op kunnen rennen of waar nog iets te spelen voor ze is!

terrassen utrecht en omgeving kindvriendelijk leuk voor kinderen kidsproof

5. Speeltuin de Boog: een groene oase in de stad
Annalotte woont in de Dichterswijk en gaat met haar dochter graag spelen bij de Boog aan de Merwedekade. Een heerlijke plek verstopt tussen de huizen met een speeltoestellen voor jong en oud. Plus met mooi weer een heerlijk badje om af te koelen!

Speeltuin de boog utrecht kindvriendelijk spelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *