De 5 best gelezen artikelen van juli

Juli vloog weer voorbij! Er openden leuke nieuwe zaken en de zomervakantie is weer aan de gang. We hebben de 5 best gelezen artikelen van juli voor je op een rijtje gezet!

1. Nieuwe hotspot in Zeist: Blik en Burgers
Wow, wat werden we blij van Blik en Burgers in Zeist. Geen wonder dat ze deze maand het best gelezen artikel op Bier en Appelsap waren. Deze hippe speeltuin met toffe horeca is een echte aanrader. Kids lekker spelen op de mooie houten speeltoestellen en zelf kun je lekker op het terras zitten of bij slecht weer is het binnen ook heel leuk. Met speelhoek! Lees het artikel of ga zelf kijken!

blik en burgers zeist speeltuin eten en drinken restaurant kindvriendelijk uit eten met kinderen bier en appelsap

2. Spelen en fijn terras op Fort de Batterijen
En op nummer 2: Fort de Batterijen in Nieuwegein. Dit fort is omgetoverd tot een fijne hang-out. Een leuk terras, maar als je liever in een hangmat vertoeft kan dat ook! Er is genoeg speelgoed op het speelveld en je kunt hier lunchen, koffie drinken of borrelen. We gaan gauw nog eens terug!

fort de batterijen nieuwegein horeca kindvriendelijk terras buiten natuur uitje kinderen

3. De leukste tips en uitjes voor de zomervakantie
De zomervakantie is nog lekker aan de gang. Kijk dan gauw of er nog iets bij zit wat je deze weken wilt doen. We hebben alle toffe uitjes voor je verzameld in een handig overzicht!

zomervakantie tips uitjes kinderen utrecht amersfoort gooi vechtstreek leuke dingen doen kindvriendelijk

4. Handige lijstjes voor de zomervakantie
Bier en Appelsap heeft de afgelopen 2 jaar heel veel handige content verzameld. Van zwemplekken, terrassen, wandelingen tot speeltuinen. Speciaal voor de zomervakantie hebben we die even allemaal bij elkaar gezet. Hopelijk krijgen we nog zwemweer, want dat is ons favoriete lijstje!

zomervakantie zomer vakantie handige lijstjes terrassen zwemplekken wandelingen kindvriendelijk met kinderen bos strand

5. Café du Nord: borrel, eten en spelen
Nog een nieuwkomer afgelopen maand: Café du Nord in Utrecht. Een hip buurtcafé, met een speeltuintje aan de achterdeur. Hoe ideaal is dat! Lekker borrelen met vrienden terwijl de kinderen spelen. Of bestel een lekker gerecht uit de keuken! Bier en Appelsap ging langs op een van de eerste dagen, daarna kwam er zelfs nog meer speelgoed in de speelhoek. Kijk mee!

cafe du nord restaurant kindvriendelijk utrecht uit eten met kinderen speeltuin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *