Concert voor ouders en kids in tuin KDV ’t Klavertje

Dit weekend vindt op zondag Struinen in de Tuinen plaats. Een festival waarbij er in heel veel tuinen in Utrecht optredens verzorgd worden. Ook Kinderdagverblijf ’t Klavertje doet mee aan Struinen in de Tuinen. Met natuurlijk speciale optredens voor de kleine kids!

struinen in de tuinen kinderdagverblijf het klavertje utrecht festival
Birense Fotografie

Over het festival en de muziek
Struinen in de tuin van KDV ‘t Klavertje wordt een concert met de kwaliteit die je gewend bent van de concertzaal, maar met een groot verschil: je baby, dreumes of peuter is van harte welkom (inclusief babygeluidjes)! In een ontspannen en vriendelijke sfeer kunnen zowel ouders als kinderen genieten van prachtige muziek.

Tijdens het concert kunnen de kleintjes rondkruipen of zich op schoot verwonderen over de muziek. Het geeft niet als ze niet helemaal stil kunnen zijn, en natuurlijk kunnen ze tijdens het concert drinken als ze honger hebben. Ga en ontmoet andere ouders en baby’s in de prachtige tuin, geniet van een kop koffie of thee en iets lekkers en ga zitten voor speciaal voor jou en je kind geselecteerde kamermuziek.

struinen in de tuinen kinderdagverblijf het klavertje utrecht festival
Birense Fotografie

Wat is er nog meer te doen 

  • Workshop muziek op schoot voor 0 tot 4 jarigen
  • Er is een draagconsulent aanwezig om je te adviseren over hoe je veilig en ergonomisch je kindje kunt dragen met een draagdoek of draagzak
  •   En …….. natuurlijk  is er alle tijd om te  spelen en elkaar te ontmoeten in onze prachtige tuin

Programma: Babyconcertjes afgewisseld met muziek workshop voor ouders en kids 0-4 jr
11.15 – 11.45 workshop muziek op schoot ( in samenwerking met UCK verzorgd door Caroline Schaap)  
12.00 – 12.30 optreden 1 Melissa Ann Ussery en Anna Smith ( oa prachtige en vrolijke stukken van Mozart)   
12.45 – 13.15 workshop muziek op schoot ( in samenwerking met UCK verzorgd door Caroline Schaap)
13.30 – 14.00 optreden 2 Melissa Ann Ussery en Anna Smith ( oa prachtige en vrolijke stukken van Mozart)  
15.00 – 15.30 optreden 3 Melissa Ann Ussery en Anna Smith ( oa prachtige en vrolijke stukken van Mozart)

 Informatie over de musici 
Amerikaanse violist Melissa Ann Ussery is sinds 2009 lid van het Nederlands Kamerorkest waar ze als eerste violiste werkzaam is. Daarnaast speelt ze vaak bij andere orkesten zoals het Rotterdams Philharmonisch Orkest en Amsterdam Sinfonietta, en ze is actief als kamermusicus. Zelf moeder van twee kinderen, ze vindt het belangrijk om muziek toegankelijk te maken ook voor de allerkleinsten, en heeft meerdere keer gespeeld bij Babyconcertjes.

Engelse altviolist Anna Smith woont in Nederland sinds 2012 waar ze speelt regelmatig in verschillende orkesten zoals NKO, Amsterdam Sinfonietta en NedPhO; daarvoor was ze lid van het Hallé Orkest in Manchester. Zes jaar geleden richtte ze Babyconcertjes op, een series concerten voor de allerkleinste om samen met hun ouders te genieten van mooie muziek van lekker dichtbij in een informele sfeer. Wat is het mooi te zien hoe de baby’s reageren op de muziek!

struinen in de tuinen kinderdagverblijf het klavertje utrecht festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *