Cirque Moustache op zomertour met Bravoure

Dit jaar reist Cirque Moustache alweer voor de 6e keer door Nederland voor een zomertour. Een groep enthousiaste artiesten brengt ook dit jaar een nieuwe energieke familieshow, genaamd “Bravoure”. De naam van de voorstelling zegt het al, moed, spanning, stunts en daar heb je dus ook een echte stuntman voor nodig! Maar is hij wel op tijd aanwezig?

Cirque Moustache tourt deze zomervakantie heel nederland door

Cirque Moustache in en om Utrecht
De zomertour start dit keer in Bouwspeeltuin Voorn in Leidsche Rijn en reist verder naar Geertje’s Hoeve in Haarzuilens gevolgd door Blik en Burgers in Zeist. Maar ze komen ook langs bij Camping Bospark in Bilthoven, buiten in de kuil in Lage Vuursche, Camping de Heigraaf in Woudenberg, Vakantiepark Het Grote Bos in Doorn, Pand Pannenkoek in Schalkwijk en Fort aan de Klop in Utrecht! Bestel dus gauw je kaartjes als ze bij jou in de buurt zijn!

Niet alleen een voorstelling, ook een Kinderkaravaan en workshops
Cirque Moustache reist door Nederland met een prachtige circustent. Ook gaan er klassieke circuswagens mee op tour en kan het publiek zich op elke locatie voorafgaand aan de voorstelling vermaken op de Kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jonge en oud, sideshows met de meest wonderbaarlijke verschijningen, en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen. Op sommige locaties worden ook workshops gegeven, zodat kinderen in 2 uur tijd worden klaargestoomd om als circusartiest een echt optreden voor de ouders te geven!

Cirque moustache tourt deze zomervakantie heel nederland door

De artiesten
Ook dit jaar zijn er weer bijzondere artiesten te zien in de show uit binnen- en buitenland. Ida Cramer, Coco Perraglie, Daniël Siegmund, Berl Both, Sabine Lustig, Sequoia van Ekeren en natuurlijk circusdirecteur Jasper Riedeman.

Plek voor jong talent
Cirque Moustache is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Zowel voor studenten van een circusopleiding als voor jongeren van de vele jeugdcircusscholen. Het circus is ontstaan vanuit de werkzaamheden voor De Utrechtse Circusschool: Circus DIEDOM.

Praktische informatie
De tour van Cirque Moustache start op 12 juli en eindigt op 30 augustus. Op 17 plekken door het hele land, van Utrecht tot Brabant en de Achterhoek, is de voorstelling te zien. De volledige speellijst staat op de website van Cirque Moustache. Kaartjes voor de voorstelling zijn 10 euro per stuk. Dit is inclusief 2 tickets voor een activiteit op de Kinderkaravaan. Kaarten zijn te koop op de website van Cirque Moustache: www.cirquemoustache.nl.

Zomertour van Cirque Moustache

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *