Check een leuke cursus tijdens UCK Kick-off weken

In januari gaat het nieuwe cursusseizoen van het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) weer van start. Het UCK organiseert daarom de Kick-off weken van woensdag 10 januari tot en met zaterdag 3 februari! In deze weken kunnen kinderen o.a. open dagen en proeflessen bezoeken van alle kunstdisciplines op diverse locaties. Alle activiteiten zijn gratis!

Op zaterdag 13, maandag 15 of dinsdag 23 januari kunnen kinderen kennis komen maken met Musical en vrijblijvend deelnemen aan de eerste repetitie van een musicalvoorstelling. Dan zal er op woensdag 24 januari een open les van de Jeugdtheaterschool zijn. De open les is speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar die de UCK Jeugdtheaterschool nog niet kennen. Ze ontmoeten de docenten en kunnen ervaren of toneelspelen iets voor ze is.

UCK Kick off weken Utrecht

In het laatste weekend van januari staan Dans en Muziek centraal. Loop op zaterdag 27 januari binnen in de poplokalen van het UCK en wordt enthousiast om zelf te gaan spelen tijdens de PopintrodUCKtion. Of kom luisteren naar optredens van diverse ensembles op zondag 28 januari bij de Muziekdag van het UCK.

UCK Kick off weken Utrecht

Van vrijdag 26 januari tot en met zondag 28 januari zal de tweede editie van het UCK dansfestival plaatsvinden. Drie dagen vol workshops, masterclasses, voorstellingen, presentaties en dansproeverijen waarvan de zondagochtend helemaal is gereserveerd voor kinderen met ook een speurtocht.

De kick-off weken eindigen met een open lesweek voor dans en muziek. In de week van maandag 29 januari t/m 3 februari kunnen nieuwsgierige kids vrijblijvend proeven van cursussen dans en muziek.

Verdere details en lesroosters zijn te vinden op www.uck.nl/agenda.

UCK Kick off weken Utrecht

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *