Brunchen op eerste paasdag bij De Landgoederij

Het is weer bijna Pasen! We hebben een leuke tip voor je als locatie voor een gezellige familiebrunch! Op eerste paasdag kun je met het hele gezin genieten van een heerlijke brunch bij De Landgoederij in Bunnik. Vanaf half 11 word je ontvangen met een feestelijke amuse waarna om 11 uur het voorjaarsbuffet wordt geopend. Dit is een uitgebreid buffet met verschillende voorjaarsgerechten. Voor de kinderen is er van alles te doen.

landgoederij kasteel de landgoederij bunnik pasen brunch feestje

landgoederij kasteel de landgoederij bunnik pasen brunch feestje

Het buffet
Er zullen huisgemaakte salades, soep, verschillende belegde broodjes, warme gerechten en smoothies zijn, maar natuurlijk zijn er ook eiergerechten en een heleboel zoetigheid!

Voor de kids
Speciaal voor de kinderen is er een kinderpaasbuffet. Ze kunnen knutselen aan de knutseltafel, en buiten met z’n allen naar paaseitjes zoeken in de kasteeltuin van De Landgoederij.

eerste paasdag brunchen bij de Landgoederij

Praktische info
De aanvang van de brunch op zondag 1 april is om 10.30 uur. Om 11.00 uur wordt het buffet geopend. De Landgoederij zit op de Camminghalaan 30 in Bunnik. Het is belangrijk om vooraf te reserveren, dit kan via de website van De Landgoederij. Voor volwassenen is de brunch inclusief drankjes €34,50 en voor kids tussen 4 en 12 jaar kost dit €14,50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *