Boer-Gondische markt bij Landwinkel De Hooierij

Op zaterdag 27 oktober vindt de Boer-Gondische markt plaats. Een gezellige markt met diverse kramen strekt zich dan uit over het erf van de boerderij. Maar ook de boerderijwinkel met vers vlees en diverse biologische- en streekgebonden producten is de hele dag open. Kinderen kunnen zich vermaken bij het springkussen en met allerlei leuke activiteiten. Het boerderijterras voorziet iedere bezoeker met lekkere trek van een hapje en drankje.

Boergondische markt landwinkel de hooierij de bilt utrecht bier en appelsap weekendtipsJe vindt een mooi aanbod van kramen op de Boer-Gondische markt. Echte biologische olijfolie en Hollands wild ganzenvlees. Een grote kraam met jam en chutney, heerlijk taarten, boerenkaas, brood van de Veldkeuken en veel lekkers om zelf mee te koken. Brocante verkoop, warme schapenvachten, leuke kleding en sieraden. Ook zal er een stand van Bier en Appelsap aanwezig zijn waar je het nieuwste Wandelboek kan inkijken en natuurlijk kan kopen!

En je kunt genieten bij het kampvuurtje op het boerderijterras van een lekker kopje koffie met gebak, smaakvolle eigen Biltse hamburgers, pannenkoeken direct van het vuur of een heerlijk drankje.

Bier en Appelsap is trouwens ook aanwezig op de markt! Je kunt bij ons het nieuwe Bier en Appelsap Wandelboek kopen en we hebben toffe kleurplaten. Kom je even hoi zeggen?

Praktische informatie
De Boer-Gondische markt vindt plaats op zaterdag 27 oktober van 10.00 tot 17.00 uur op het erf van de boerderij bij Landwinkel De Hooierij aan de Universiteitsweg 1 in De Bilt. De toegang is gratis, evenals het parkeren. De parkeerruimte is beperkt dus we adviseren je om met de fiets te komen of het openbaar vervoer (uitstappen bij Tunneltje De Bilt en dan 200 meter lopen). Mocht je wel met de auto komen, dan kan je die parkeren aan de overkant van de boerderij of bij Tuincentrum Ranzijn.

www.dehooierij.nl, Universiteitsweg 1, De Bilt

Marktkraampjes op de Boer-Gondische markt op De Hooierij in De Bilt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *