Boer-Gondische markt bij De Hooierij

We hebben weer een leuk uitje voor het hele gezin! Op zaterdag 28 oktober van 10.00 tot 17.00 uur vindt er een Boer-Gondische markt plaats bij Landwinkel De Hooierij aan de Universiteitsweg 1 in De Bilt. Een gezellige markt met diverse kramen strekt zich uit over het erf van de boerderij. De boerderijwinkel met vlees, biologische- en streekgebonden producten is de hele dag open. Kinderen kunnen zich vermaken bij het springkussen en met een leuke speurtocht. Het boerderijterras voorziet je van een hapje en een drankje.

Boer-Gondische markt op De Hooierij in De Bilt

De Boer-Gondische markt
De Boer-Gondische markt is met zekerheid bijzonder te noemen. Je vindt er een divers aanbod aan kramen. Heerlijk biologische olijfolie en Hollandse wilde ganzenvlees. Een grote kraan met jam en chutney, heerlijk taarten, boerenkaas, brood van de Veldkeuken, allemaal lekkers om zelf mee te koken. Je kunt genieten bij het kampvuurtje op het boerderijterras met een lekker kopje koffie en gebak, een smaakvolle ‘Biltse hamburger’ of pannenkoeken direct van het vuur.

Het is herfst en na 2 seizoenen buiten in de wei, staan de meeste koeien op de boerderij weer binnen. Dit geeft weer een gezellige sfeer en warmte in de stal. Je kunt een kijkje nemen in de diervriendelijk potstal, in de groentetuin en de nieuwe samenwerking met landgoed Sandwijck en de brandrode runderen bekijken. De familie Wismeijer-Stelling nodigt jou uit om op 28 oktober samen met je gezin, partner, kleinkinderen en vrienden te komen genieten van deze prachtige plek en alles wat de boerderij te bieden heeft.

Marktkraampjes op de Boer-Gondische markt op De Hooierij in De Bilt

Praktische informatie
De Boer-Gondische markt vindt plaats op zaterdag 28 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis, evenals het parkeren. Er wordt geadviseerd om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. De eventuele auto’s kunt u parkeren aan de overkant van de boerderij of bij Tuincentrum Ranzijn. Het belooft een sfeervolle en gezellige dag te worden! Je kunt voor extra informatie de website en Facebookpagina van De Hooierij in de gaten houden.

Diverse producten op de Boer-Gondische markt op De Hooierij in De Bilt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *