Bezoek het Huis van Sinterklaas in Utrecht

Ook dit jaar logeert Sinterklaas weer in Museum Catharijneconvent! Alle kinderen tot 8 jaar, én hun ouders en opa’s en oma’s zijn van harte uitgenodigd om op bezoek te komen in het Huis van Sinterklaas.

huis van sinterklaas utrecht museum catharijneconvent sint uitje kinderen

In het Huis van Sinterklaas is van alles te zien en te doen. Je maakt kennis met de Goedheiligman en beleeft spannende avonturen in zijn huis. Neem een kijkje in zijn slaapkamer en zijn geldkluis! Weet jij waarom hij altijd gouden munten uitdeelt? En hoe komt Sinterklaas aan al dat goud? En wat helemaal geweldig is… je wordt door de Sint ontvangen in zijn eigen werkkamer!

huis van sinterklaas utrecht museum catharijneconvent uitje kinderen kindvriendelijk sint

De dagen voor zijn aankomst zijn ze bij Museum Catharijneconvent druk bezig het huis voor Sint in orde te maken. Iedereen is welkom om op zaterdag 18 en zondag 19 november tussen 11.00 en 17.00 uur mee te komen helpen met inrichten en opruimen. Deze dagen is de toegang gratis en is reserveren niet nodig.

huis van sinterklaas utrecht museum catharijneconvent sint uitje kinderen

Het huis van Sinterklaas is geopend van 9.30 tot 17.30 uur en reserveren is verplicht. Een bezoek aan het Huis van Sinterklaas duurt ongeveer een uur. Om de 20 minuten kan er een groep van 30 personen het huis binnengaan. Kaarten zijn te bestellen via de website van Het Huis van Sinterklaas.

www.museumcatharijneconvent.nl en www.huisvansinterklaasinutrecht.nl, Lange Nieuwstraat 38, Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *