Bezoek het BinnensteBuiten Festival in Lage Vuursche

BinnensteBuiten is een dagelijkse lifestyle-programma, te zien bij de KRO-NCRV. Met elke dag inspiratie voor een aangenaam, gezond en duurzaam leven. Alles wat dit programma zo populair maakt is op 16 en 17 september verzameld op een festival op een van de favoriete buitenplekjes van Bier en Appelsap: Buiten in de Kuil in Lage Vuursche. Tijdens dit festival worden opnames gemaakt en kun je de makers en experts van het tv-programma ontmoeten.

binnenstebuiten festival lage vuursche buiten in de kuil kro ncrv kindvriendelijk bos

Wat is er te doen?
Een bezoekje aan het BinnensteBuiten Festival staat garant voor lekker eten en drinken, muziek, lifestyle en tuin en natuur. Ontdek nieuwe smaken bij de kookdemonstraties van chef-koks Sharon, Leon en Alain en hoor alles van Sommeliers Milton en Lendl over wijnen en bubbels.

Proeven en proosten kun je ook bij een van de vele leuke authentieke foodtrucks die het festival rijk is.
Tijdens het eten en drinken kun je genieten van lekkere deuntjes van dj’s, bandjes of woon een van de live radio uitzendingen van KRO-NCRV programma’s Paul, Hier is Haandrikman of Kijk in de Vegte bij.
Op lifestyle gebied is er ook van alles te beleven. Bezoek een van de leuke stands met leuke duurzame producten of ga naar de workshops “wat kun je met?” of interieuradviezen.

Buiten in de Kuil bevindt zich midden in de natuur. Gedurende de dag zullen verschillende boswachters van Staatsbosbeheer en BinnensteBuiten boswachter Marieke je meenemen voor een mooie boswandeling. Vogelaar Camilla vertelt je alles over vogels en aan tuinexpert Martin kun je al je groene vragen stellen. Hij geeft ook een aantal demonstraties en adviezen over snoeien.

binnenstebuiten festival lage vuursche buiten in de kuil kro ncrv kindvriendelijk bos

Leuk voor kinderen
Voor kinderen is er van alles te doen, huttenbouwen, knutselen, dansen in de silent disco. In het kinderkooktheater kunnen zij koken en bakken naar hartenlust. Samen met de experts zullen ze je verrassen!

Het hele weekend worden opnames voor het programma BinnensteBuiten gemaakt. Kaartjes kun je nu al kopen via www.binnenstebuitenfestival.nl. Volwassenen betalen 10,- en kinderen tot 12 jaar gratis.

Reacties

  1. Frank van den Hoven zegt

    Was dit een eenmalig evenement of is het jaarlijks? (indien het laatste, kan ik het namelijk linken op mijn pagina van Lage Vuursche, als het eenmalig was heeft dat natuurlijk geen zin meer).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *